Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok a kislánykához!

Nekem ezek a lánynevek a kedvenceim:

-Martina(Tina)

-Szimonetta(Szimi)

-Bella

-Izabella(Iza)

-Krisztina

-Lenke(Lencsi)

-Sára

-Fruzsina

-Anett

-Hanna

-Flóra

Remélem segítettem.:) Majd írd meg,mi volt! Sok puszi.:))

2010. ápr. 27. 18:35
 62/86 A kérdező kommentje:

köszönöm a neveket . a Fruzsi nekünk is talonban volt hogy: Dorina Fruzsina. tetszenek még a Reneka, Dorka, Petra, Kinga....most ülünk le a férjemmel a gép elé és csemegézünk.:-)

18.14-es, ezért is emeltem ki a kérdést :-D lebegve jöttem ki az UH-ról.

mindenkinek nagyon köszönöm a tippeket, a drukkot, és netek is minden jót, egészséget kívánok

2010. ápr. 27. 19:50
 63/86 anonim ***** válasza:
84%

Én is nagyon gratulálok az egészséges kislányhoz!

Ugyanígy voltam, mint Te, hogy nagyon kislányt szerettem volna, már gyerekkorom óta, ezért tutira vettem, hogy fiú lesz. De nem. Lány lett, és egyből kettő :-)

Már 8,5 hónaposak. Angéla és Gréta. Nekem nagyon tetszett volna még Petra, Anita, Tamara, de végül ezek a neveket választottuk a férjemmel. Ma már persze nem is tudom elképzelni, hogy ne így hívjuk őket :-)

Sok boldogságot és komplikációmentes szülést!

2010. ápr. 28. 08:30
 64/86 anonim ***** válasza:
61%
Szia.Az én lányom neve Kiss Jázmin Lara.Szerintem ez szép név és nincs is mindenkinek.Gratula a kislánykához.
2010. ápr. 28. 09:35
 65/86 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó!

nos akkor mi abban is megegyezünk hogy a mi lányunknak is a Gréta nevet adjuk, több mint valószínű. Már régebben is szóba került hogyha lány lenne akkor lehet ezta nevet kapná, ám tegnap a férjem annyira elbűvölően mondta ki ezt a nevet hogy ebben maradtunk. ott becézgette: Gréti, Grétike... :-) nálunk kettős keresztnév lesz tehát Gréta Rebeka....99%.

gratulálok mindenkinek a babához akár a pocakban van, akár a kiságyban.

szép és egésszéges életet midnenkinek

2010. ápr. 28. 09:37
 66/86 A kérdező kommentje:

közben látom hogy más lett az utolsó, bocsi :-)

a Lara annyira szép név. :-) gratu neked is..olyan kis könnyed, légies...

2010. ápr. 28. 10:50
 67/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia!én csak most kapcsolódtam be,de az elejétől lányra tippeltem és boldog voltam mikor kiderült hogy kislányotok lesz.nekem is kislányom van 9 hetes,és Emília Katalinnak hívják.Nekem nagyon tetszik még az Emma,Boglárka,Bianka.

Nekünk az első név a Boglárka volt,de a férjem annyira leragadt nála az első alkalommal hogy erről beszéltünk hogy mást meg se hallott,és közbe jöttek más nevek,de ő csak a Boglárkát hajtogatta,hát aztán Emília lett:)Úgyhogy lehet még nálatok is változik.Sok boldogságot kívánok neked,és viseld büszkén a pocakodat a pocaklakóddal együtt mert egy kismamánál nincs szebb dolog.könnyű szülést kívánok neked,bár az még odébb van,de remélem még jelentkezni fogsz!

2010. ápr. 28. 12:00
 68/86 A kérdező kommentje:

kedves 9hetes anyuci!

köszönöm soraidat, gratu neked is és nagyon jó egészséget nektek! mostmár megnyiltam a terhességgel kapcsolatban, eddig nemnagyon mertem róla beszélni, nem is nagyon látszott, és féltem hogy rossz lesz a genetikai eredmény. de így hogy elvileg nincs gond, mostmár tényleg élvezem a kis pocakot.

szép neveket említettél te is, az Emíliát én is mondtama férjemnek, de ő is olyan volt mint a te férjed, leragadt a Grétánál és nem tágított :-)

szép napot neked is :-)

2010. ápr. 28. 14:47
 69/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én csak most olvastam először ezt a kérdést, és amikor elkezdtem olvasni, fiúra tippeltem, én ugyanis fiút várok (2 lány után, aki egyik Rebeka) és olyan tüneteim voltak mint neked. Ezért is nem lehet a tünetekre hagyatkozni, mert mindenkinél más. De örülök, hogy kislányod lesz, én csak tudom milyen boldogság megtudni, hogy az lesz amire vágysz!

Minden jót neked! :-)

30 km

2010. ápr. 28. 14:50
 70/86 A kérdező kommentje:

köszönöm neked is kedves 30hetes km....aztán remélem a Gréta Rebekából nem lesz Zsombor Balázs jövőhétre mire megyünk a 4d-re :-))

a férjem azt mondja: legalább lesz két külön bejáratu csaja :-)

neked is jó egészséget és gratulálok a babáidhoz. könnyű szülést :-D

2010. ápr. 28. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!