Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?
Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"
első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.
a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)
én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.
Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.
Gratulálok a kislánykához!
Nekem ezek a lánynevek a kedvenceim:
-Martina(Tina)
-Szimonetta(Szimi)
-Bella
-Izabella(Iza)
-Krisztina
-Lenke(Lencsi)
-Sára
-Fruzsina
-Anett
-Hanna
-Flóra
Remélem segítettem.:) Majd írd meg,mi volt! Sok puszi.:))
köszönöm a neveket . a Fruzsi nekünk is talonban volt hogy: Dorina Fruzsina. tetszenek még a Reneka, Dorka, Petra, Kinga....most ülünk le a férjemmel a gép elé és csemegézünk.:-)
18.14-es, ezért is emeltem ki a kérdést :-D lebegve jöttem ki az UH-ról.
mindenkinek nagyon köszönöm a tippeket, a drukkot, és netek is minden jót, egészséget kívánok
Én is nagyon gratulálok az egészséges kislányhoz!
Ugyanígy voltam, mint Te, hogy nagyon kislányt szerettem volna, már gyerekkorom óta, ezért tutira vettem, hogy fiú lesz. De nem. Lány lett, és egyből kettő :-)
Már 8,5 hónaposak. Angéla és Gréta. Nekem nagyon tetszett volna még Petra, Anita, Tamara, de végül ezek a neveket választottuk a férjemmel. Ma már persze nem is tudom elképzelni, hogy ne így hívjuk őket :-)
Sok boldogságot és komplikációmentes szülést!
Kedves utolsó válaszadó!
nos akkor mi abban is megegyezünk hogy a mi lányunknak is a Gréta nevet adjuk, több mint valószínű. Már régebben is szóba került hogyha lány lenne akkor lehet ezta nevet kapná, ám tegnap a férjem annyira elbűvölően mondta ki ezt a nevet hogy ebben maradtunk. ott becézgette: Gréti, Grétike... :-) nálunk kettős keresztnév lesz tehát Gréta Rebeka....99%.
gratulálok mindenkinek a babához akár a pocakban van, akár a kiságyban.
szép és egésszéges életet midnenkinek
közben látom hogy más lett az utolsó, bocsi :-)
a Lara annyira szép név. :-) gratu neked is..olyan kis könnyed, légies...
Szia!én csak most kapcsolódtam be,de az elejétől lányra tippeltem és boldog voltam mikor kiderült hogy kislányotok lesz.nekem is kislányom van 9 hetes,és Emília Katalinnak hívják.Nekem nagyon tetszik még az Emma,Boglárka,Bianka.
Nekünk az első név a Boglárka volt,de a férjem annyira leragadt nála az első alkalommal hogy erről beszéltünk hogy mást meg se hallott,és közbe jöttek más nevek,de ő csak a Boglárkát hajtogatta,hát aztán Emília lett:)Úgyhogy lehet még nálatok is változik.Sok boldogságot kívánok neked,és viseld büszkén a pocakodat a pocaklakóddal együtt mert egy kismamánál nincs szebb dolog.könnyű szülést kívánok neked,bár az még odébb van,de remélem még jelentkezni fogsz!
kedves 9hetes anyuci!
köszönöm soraidat, gratu neked is és nagyon jó egészséget nektek! mostmár megnyiltam a terhességgel kapcsolatban, eddig nemnagyon mertem róla beszélni, nem is nagyon látszott, és féltem hogy rossz lesz a genetikai eredmény. de így hogy elvileg nincs gond, mostmár tényleg élvezem a kis pocakot.
szép neveket említettél te is, az Emíliát én is mondtama férjemnek, de ő is olyan volt mint a te férjed, leragadt a Grétánál és nem tágított :-)
szép napot neked is :-)
Szia! Én csak most olvastam először ezt a kérdést, és amikor elkezdtem olvasni, fiúra tippeltem, én ugyanis fiút várok (2 lány után, aki egyik Rebeka) és olyan tüneteim voltak mint neked. Ezért is nem lehet a tünetekre hagyatkozni, mert mindenkinél más. De örülök, hogy kislányod lesz, én csak tudom milyen boldogság megtudni, hogy az lesz amire vágysz!
Minden jót neked! :-)
30 km
köszönöm neked is kedves 30hetes km....aztán remélem a Gréta Rebekából nem lesz Zsombor Balázs jövőhétre mire megyünk a 4d-re :-))
a férjem azt mondja: legalább lesz két külön bejáratu csaja :-)
neked is jó egészséget és gratulálok a babáidhoz. könnyű szülést :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!