Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
TUTI KISFIÚ:)
2010. ápr. 28. 15:31
 72/86 A kérdező kommentje:

:-) hát, pedig nagyon úgy néz ki hogy nem kisfiú :-) ha csak nem változik át fiúnak, amire ugye mint tudjuk van esély hogy kiderül fiú a lányka! :-) de 16hetesen 80%-ra mondták, tegnap 18 hetesen meg genetikus mondta hogy lány....reméljük az is marad! :-)

azért köszi :-)

2010. ápr. 28. 16:07
 73/86 anonim ***** válasza:
Gratulálok a kislányotokhoz! Képzeld, anno nekünk is azt mondták 16 hetesen, hogy 80% hogy kislány. Az is lett. Már 2 éves! :)
2010. ápr. 28. 17:07
 74/86 anonim ***** válasza:

Nagyon szép név a Gréta...ebcézni is szépen lehet pl: Gréti,Grétus,Grétu,Gré,stb :)

Örülök neki,hogy lány lesz,hiszen ti is lánykát szerettetek volna :) Csak angyon apás lesz,de minden lány ilyen :)

Gratulálok a gyönyörü kislányhoz,reméljük nemsokára fotó is lesz róla majd 5-6 hónap múlva :)

Sok puszi :)

2010. ápr. 28. 19:10
 75/86 A kérdező kommentje:

köszönöm a gratukat, nagyon kedvesek vagytok. igen, nekem álmom egy kislány volt, de ha fiú lett volna azért az sem lett volna baj :-D az apukája imádni fogja, hisz lassan a 4.x-hez közel lesz apuka. meghát én sem vagyok mai csirke.

boldog gyermeknevelést és babavárást továbbra is mindenkinek. remélhetőleg a mi kicsink is egészséges lesz.

szép napot

2010. ápr. 29. 09:00
 76/86 anonim ***** válasza:
Kislány lett,vagy kisfu? :D
2010. nov. 7. 15:43
 77/86 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi vagyok! :)

Remélem jól vagytok!

2010. nov. 8. 21:52
 78/86 A kérdező kommentje:

sziasztok.

kislány lett, sajnos koraszülött toxémia miatt. két hónappal jött hamarabb, most már 3 hónapos múlt. sokat járunk orvoshoz, kicsit fejletlen volt még a kis szervezete, de úgy néz ki lassan ő is "beérik" :)

köszönöm érdeklődéseteket, egyébként Gréta lett a neve.

szép napot mindenkinek

2010. nov. 15. 16:31
 79/86 anonim ***** válasza:
100%

örülök,hogy a Grétát választottátok :)

Kellemes Ünnepeket és jó babázást :)

2010. dec. 17. 16:23
 80/86 A kérdező kommentje:
nektek is kellemes ünnepeket és jó egészséget. köszönöm hogy érdeklődtél utánnunk. :)
2010. dec. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!