Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van kedvetek játszani? Megtipp...

Van kedvetek játszani? Megtippelitek a babám nemét?

Figyelt kérdés

Ma megyek ismét dokihoz. 17 hetes leszek holnap és ma talán megtudjuk a picurkánk nemét.arra gondoltam mi lenne ha a várakozás óráit feldobnám valami játékkal. Fél ötre megyünk hozzá, mire hazaérek és tudok ide írni fél hat...lenne kedvetek játszani? Leírom a "tüneteimet"

első perctől gyomorégés, iszonyat álmosság. Hányinger, émelygés nem volt. kívánosság sem, sőt, eleinte még az addig imádott csokit sem ettem meg. aztán folyton csak a hideg kóla kellett. mostanában egyik percben sósat eszem, aztán édeset. Az állam tele volt csúnya pattanással, azaz inkább gumószerü pattanásokkal. ez kb. két hete kezdett csökkenni.

a bátyám részéről van fiú-lány. a férjem felől egyiknél: fiú-lány-fiú a másiknál: lány (ő még picike)

én 34 éves vagyok, híztam már ami leginkább a pocimra ment, a derekamra.

Szerintetek? én örülnék egy kislánynak, de valahogy úgy érzem fiúcskánk van.

2010. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
100%

A név választás nem nehéz.

Időtök,mint a tenger,hogy eldöntsétek. Olyan nevet javasolnék,ami mind a kettőtöknek tetszik,nem lehet csúfolni,és illik a vezeték nevéhez.

Pl: Andróczki Beatrix,

-II- Anasztázia Izabella (Aniza)

A mieinket hívják így. Ha lesz még kislány,akkor Viktória, lesz,utána szóba jöhet a Barbara,és a Roberta is. :)

Boldog babavárást,nagyon jó egészséget,könnyű szülést kívánok!! :))

2010. ápr. 27. 17:10
 52/86 anonim ***** válasza:
100%
Bocs,de nem volt türelmem végig olvasni!! (az utolsó 2 válaszadó voltam) :))
2010. ápr. 27. 17:11
 53/86 anonim ***** válasza:
100%

Szia először is gratulálok. lánynévre lenne tippem, Hella. Nekem ez nagyon tetszik, de a férjemnek kevésbé, ha fiam lesz Norbert lesz(Norbert Ádám) Ha lány Anita Hella, Én igazából fiút szeretnék,de ma a 12 hetesen ezt még nem láthattam...

Jó egészséget, boldog babavárást.

2010. ápr. 27. 17:12
 54/86 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nekünk is két keresztnevünk lesz, mert nálunk az van, az én részemről. tesómnak, szüleinek, tesóm gyermekienk. Van pár lány név, de annyira tuti voltam hogy fiú lesz, hiszolyan mázlim nem lehet hogy lány legyen a picike, hogy úgy igazából nem volt favorit lány nevünk...dehát mint írtátok,még van időnk...
2010. ápr. 27. 17:20
 55/86 anonim ***** válasza:
100%

szerintem kislány!

Ugyanilyen terhességi tüneteim voltak,és 1 hét múlva 5 hós lesz a lányom!

Viszont 32. hétig azt mondta adokink,h fiú lesz!Beni babából Fanni lett!

De tényleg mindenki másképp viseli!

2010. ápr. 27. 17:36
 56/86 anonim ***** válasza:
63%

Gratulálok!(:

2 ismerősöm is mostanába vetélt el.

De persze a cigányok gond nélkül potyogtatják ki a babákat..:S

Nekem te aranyos embernek tünsz:D Jó egészséget Nektek!!!:)

2010. ápr. 27. 17:50
 57/86 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen.... :-)

ne is mond a kisebbséget. míg én márc. elején a kórházat jártam mert problémák léptel fel, addig a barnaság minden reggel hétkor a nőgyógyászat előtt, mezitláb, köntösben és hálóingben füstöltek.,.....és ez így ment napról napra is...én meg itt aggódtam már 6 hete hogy tényleg egészséges e a babám, mert elég rosszak voltak az eredmények! a mai napon volt a 10hét alatt a 7.vérvételem...szóval no comment! :-(

az ismerőseidnek kitartást és erőt kívánok, s no persze azt hogy álmuk végre teljesüljön...

2010. ápr. 27. 17:55
 58/86 anonim ***** válasza:
100%

Én fiúra tippelek! :)

Légyszíves írd majd meg kiderült-e!

2010. ápr. 27. 18:03
 59/86 anonim ***** válasza:
84%

Látod, mondtam én, hogy kislány!!! :):):) (én voltam az, aki kérte, hogy emeld ki a kérdést)

Az én kislányomnak is 2 neve van, bár ez nálunk nem volt szokás, egyszerűen csak tetszik, ha vkinek 2 neve van.:) Azért vannak tippek?

2010. ápr. 27. 18:14
 60/86 anonim ***** válasza:
68%

Én KISLÁNY-ra tippelek :) Remélem bejön :)

Várjuk a piicurka nemét május 8-án :)

Kellemes babavárást :)

2010. ápr. 27. 18:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!