Csak összezavarodott, vagy egyedül maradok a babával? Szerintetek adjak még esélyt a páromnak?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. 18 hetes terhes vagyok és a párom teljesen eltávolodott tőlem mióta tudjuk a babát, (már nem is alszik velünk). Terveett baba volt, leglább is én azt hittem. Elég nehezen jött össze és most hogy itt van a pocskomban, a párommár azt mondja, hogy ő nem akarja a családosdít. De konkrét válaszokat sem ad a kérdéseimre, hogy akkor mi legyen. Imádom ezt a picit, de úgy félek, hogy már most elrontottam az életét mert nincs esélye rendes családban felnőni. Mi nem vagyunk házasok, de sosem akartunk házasodni, most mi tévő legyek. Várjak, hogy hátha megváltozik a párom véleménye? Mindneki azt hiszi, hogy minden rendben és örülnek a babának, én meg minden nap csak bőgök amikor nem lát senki, mert nem tudom mit tegyek és hogyan tovább. Egyébként én 28, párom 31 éves és ez lesz az első babám.2010. ápr. 14. 15:48
51/52 A kérdező kommentje:
Az utolsó előttinek üzenem, hogy nagyon, nagyon köszi a bíztató szavakat, nagyon jól esett. De tényleg. Remélem igazad lesz és vannak még rendes férfiak a világon, akik elfogadnak majd egy pici babával. :-)
Útolsó! Írtam Neked privit! Remélem elment. Írj te is, ha időd engedi!
2010. jún. 21. 20:31
52/52 anonim válasza:
Szoktál még ide feljárni? Érdekelne, hogy hogy alakult a sorsotok...remélem minden rendben és boldogság van:-)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!