Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak összezavarodott, vagy...

Csak összezavarodott, vagy egyedül maradok a babával? Szerintetek adjak még esélyt a páromnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. 18 hetes terhes vagyok és a párom teljesen eltávolodott tőlem mióta tudjuk a babát, (már nem is alszik velünk). Terveett baba volt, leglább is én azt hittem. Elég nehezen jött össze és most hogy itt van a pocskomban, a párommár azt mondja, hogy ő nem akarja a családosdít. De konkrét válaszokat sem ad a kérdéseimre, hogy akkor mi legyen. Imádom ezt a picit, de úgy félek, hogy már most elrontottam az életét mert nincs esélye rendes családban felnőni. Mi nem vagyunk házasok, de sosem akartunk házasodni, most mi tévő legyek. Várjak, hogy hátha megváltozik a párom véleménye? Mindneki azt hiszi, hogy minden rendben és örülnek a babának, én meg minden nap csak bőgök amikor nem lát senki, mert nem tudom mit tegyek és hogyan tovább. Egyébként én 28, párom 31 éves és ez lesz az első babám.
2010. ápr. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Én is és ő is dolgozik, mindenünk meg van, most fejeztük be a lakásfelújítást. Az tény hogy miutánn sokáig nem sikerült a baba már eléggé kiborultam, hogy mi lehet a baj és akkor picit megromlott a kapcsolatunk. Majd eldöntöttük, hogy adunk időt magunknak még és nem parázunk a babán és megmondtam neki, hogy én nem védekezem továbbra sem, de ha ő szeretne akkor nem leszek ellene. Majd ha úgy gondolja, hogy már megint minden a régi, akkor újra próbálkozunk, de ő nem védekezett én pedig már nem izgultam túl és egyből összejött a bébi, amin mind a ketten nagyon meglepődtünk. Mintha sors küldte volna hozzánk. Próbálok nem beszélni erről neki, szinte soha nem hozom én fel a baba témát. nem zaklatom ezzel, de azért nekem is jó lenne ha valaki mellettem lenne most. Amúgy is olyan labilis vagyok a hormonjaim miatt. Ő meg már lakást keresgél nekünk (nekem+a picinek), de kimondani nem mondja, hogy már nem kellünk neki. Ez nem úgy működik szerintem, hogy megvárom amíg megszületik a baba, mert hát nem tudom most, hogy milyen lesz, aztán ha nem tetszik akkor külön, ha tetszik meg együtt. Én sem tudom, hogy milyen lesz, de ez nem egy játék, amit ha megunok kiszálok és ott hagyom. Viszont még mindig szeretem, de lehet, hogy nélküle meg megadnám az esélyt magamnak, hogy egyszer még szeressen valaki engem és a picit együtt.
2010. ápr. 14. 16:24
 12/52 A kérdező kommentje:
Ja, és ő még a munkahelyén nem mondta el, hogy gyerek lesz, szerintem szégyeli, és mióta terhes vagyok nem jár velem sehova, pedig nem híztam el nem lettem igénytelen, továbbra is próbálok nő maradni. Ezekre sem kapok választ tőle. Folyton csak visszakérdez.
2010. ápr. 14. 16:26
 13/52 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat. összeszedem magam és megpróbálok türelmesen várni, hátha változik valami és igazatok van, abban, hogy csak beparázott és fél a felelősségtől. Az utolsónak köszönöm a történetet, e szerint van még remény :-)
2010. ápr. 14. 16:58
 14/52 A kérdező kommentje:

Vagyis a 16:21-esnek a történetére gondoltam. Bocsi

De köszi mindenkinek

2010. ápr. 14. 16:59
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Először is nagyon sajnálom, nagyon rossz lehet neked is. AZ is azért van mert én is egyedül várom a babám. Ha tényleg később sem fogja érdekelni, és amit írtál hogy házat néz neked meg a picinek?? Az nagyon durva... Igaz amit írtál, hogyha nem változik akkor adj magadnak esélyt, hogy legyen még valaki aki szeret,és egy család lehettek. Persze azért szurkoljunk, hogy csak beijedt!!:) Sok sikert!! Azért fejleményeket várunk:)
2010. ápr. 14. 17:10
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlót éltem át én is. Iszonyat hisztis lettem, Ő meg ráparázott a gyerekre. Majdnem szétmentünk és a 15:59-ét osztom nagyon, mert a TÜRELEM mentett meg minket és az, hogy elmúltak a hisztis hormonjaim. Jelenleg 35 hetes vagyok és nagyon várjuk a Bébinket és újra van szerelem köztünk, pedig szex nincs már egy ideje, mert nyitva vagyok. Szóval én csak bíztatni tudlak!!! És tudom, hogy most neked lenne szükséged támaszra és arra hogy valaki erőt adjon, de ez most az a helyzet, amikor Neked kell erősebbnek lenned és hiába Te vagy a sértett fél, Neked kell közeledned és jó nagyokat "nyelned". Nehéz tudom, de meglátod, meg fogja érni!!! És ne emlegesd a gyerek témát, dokihoz vidd magaddal, és meglátod, az idő megoldja!!! Tuti!!
2010. ápr. 14. 17:21
 17/52 A kérdező kommentje:
jaj, olyan jó lenne igazad lenne utolsó! Ígérem türelmes leszek, legalább is megpróbálom ami tőlem telik. Annyira irigylem a boldog kismamákat, akiket a párjuk elkényzetet és jobban várja picit mint ők maguk. :-)
2010. ápr. 14. 17:26
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Fél évembe tellett. Addig a poklot jártam meg lelkileg. Ráadásul a miénk eléggé friss kapcsolat, bár tervezett a bébink. Rossz visszagondolni a történtekre, de tudom, én is borúsabban láttam mindent és kibírhatatlan voltam és ő meg nem tudta kezelni a terhes hormonjaimat. Most talán ő jobban is várja és remélem Nálatok is ez lesz!!!
2010. ápr. 14. 17:34
 19/52 anonim ***** válasza:
89%

soha nem tudnám megbocsájtani a férjemnek, ha ilyen lenne...

ha később ki is békültök, ezt az időszakot már nem tudja jóvá tenni!!!!

nincs joga hozzá, hogy így megkeserítse az életed legboldogabb időszakát!

lakást keres neked meg a babának?! hát b.ssza meg, komolyan, mit képzel?!

ezeken gondolkodj el, légyszi

2010. ápr. 14. 17:56
 20/52 A kérdező kommentje:
utolsó, el sem tudod kézelni mennyit gondolkodtam már ezen, már mondtam is neki egy kiborulásom alkalmával, hogy életem legszebb hónapjait teszi tönkre örökre. Ezért is vagyok annyira bizonytalan, hogy megéri ez nekem, vagy már úgysem lesz jobb? Azt sem akarom, hogy csak a baba miatt legyünk együtt. szükségem van rá, hogy engem is szeressenek. Nem tudom meddig bírom, de a picit meg annyira féltem, hogy baja ne legyen a sok idegeskedéstől. Úgy utálom is emiatt magam.
2010. ápr. 14. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!