Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak összezavarodott, vagy...

Csak összezavarodott, vagy egyedül maradok a babával? Szerintetek adjak még esélyt a páromnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. 18 hetes terhes vagyok és a párom teljesen eltávolodott tőlem mióta tudjuk a babát, (már nem is alszik velünk). Terveett baba volt, leglább is én azt hittem. Elég nehezen jött össze és most hogy itt van a pocskomban, a párommár azt mondja, hogy ő nem akarja a családosdít. De konkrét válaszokat sem ad a kérdéseimre, hogy akkor mi legyen. Imádom ezt a picit, de úgy félek, hogy már most elrontottam az életét mert nincs esélye rendes családban felnőni. Mi nem vagyunk házasok, de sosem akartunk házasodni, most mi tévő legyek. Várjak, hogy hátha megváltozik a párom véleménye? Mindneki azt hiszi, hogy minden rendben és örülnek a babának, én meg minden nap csak bőgök amikor nem lát senki, mert nem tudom mit tegyek és hogyan tovább. Egyébként én 28, párom 31 éves és ez lesz az első babám.
2010. ápr. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Szia! Napjaim vannak!! Sajnálom a helyzeted. Ill. sajnálni nem szabad senkit, mert lesz egy csodálatos, édes pici kisbabád és meglátod onnan már semmi nem számít!! Én is szinte végig idegeskedtem mindig vmi aktuális hülyeségen, attól szervi baja nem lesz a babának, de arra ügyelj, hogy oda szüld ahol nyugi van. Mert az nagyon meghatározó már egész életében, amilyen környezetet újszülötten kap! Most én a baba érdekeit nézném csak. Ha van erőd akkor maradj és tarts ki. Ha érzed hogy sokat kivagy és hetek óta minden nap sírsz, az már nem jó, akkor költözz haza. Egyedül semmiképp se maradj, ráérsz ha fél éves lesz a pici. De mi történt az emberrel megint? Min kaptatok össze? Nem lehet hogy érzi, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy és ezzel él vissza és ezért csinálja?
2010. máj. 4. 09:19
 42/52 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Én valószínű a hétvégén szülök :)
2010. máj. 10. 17:14
 43/52 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Nagyon drukkolok neked. Majd írd meg milyen volt és, hogy milyen a picur. :-) Mi úgy érzem egy picit lenyugodtunk. Megbeszéltük, hogy felesleges lenne, most kiadni egy albérletre, így maradunk egymás mellett. Élünk úgy mint előtte, csak külön szobában. Megvárjuk a picit, aztán majd megpróbáljuk békésen rendezni a továbbiakat. Még az is lehet, hogy az idő tényleg megold mindent és talán újra sikerül összejönnünk. Bár ebbe nkább nem élem bele magam. Már is nagy lépés, hogy nem vitatkozunk és szólunk egymáshoz. Megbeszéltük, hogy nincs senkije és nem is akar engem megcsalni, valamint szeretné a picit a nevére venni és mindenben támogatni fog és gondoskodik rólunk akkor is ha úgy alakul, hogy nem leszünk együtt. Szeretni fogja a gyerekét, csak még nem érett meg az apaságra. Szerintem nagyon be van tojva. Én legalább megnyugodtam és most már tényleg semmiért nem piszkálom. Nagyobb szabadságot adok neki (bár eddig sem korlátoztam :-)) De hagyom egy kicsit hagy kapcsolódjon ki, én meg csak a minimre koncentrálok. Te meg nagyon vigyázz magadra és könnyű szülést. Nagyon köszönöm az eddigi érdeklődést és támogatást. Sokat segítettél. Nagyon jól esett.
2010. máj. 11. 10:06
 44/52 A kérdező kommentje:
Szia! Mi újság? Megszületett a picur? Remélem mindne rendben veletek. Mi sajnos végleg befejeztük. Most keresek albérletet ésköltözök. nem tudom, hogy élem túl az egyedül létet, de majd lesz valahogy. Az a baj, hogy én még mindig szeretem, viszont ő már nem engem. Így meg már nincs értelme. Szóval ennyi volt.
2010. máj. 25. 16:10
 45/52 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, megszülettünk, 3300g és 54cm-rel! GYönyörűbb, mint hittem és boldogabb vagyok mint valaha! Figyu! Ha megszülsz és karodban a pici, hidd el, nem fog érdekelni, hogy van-e párod vagy sincs! Ez most nagyon biztasson és hidd el hogy így lesz! Te leszel a világ legboldogabb embere!!! Azóta mi újság? Hogy vagy? Ja és nyugi, a világ legcsendesebb babája az enyém, pedig végigdepiztem a terhességem! Most viszont kicsattanok! Jövünk-megyünk, és nagyon szeretem őt!! Az apuka ilyenkor már háttérbe szorul, csak a pici fog számítani!!! Írj, gondolok Rád!
2010. jún. 7. 15:07
 46/52 Vilcsianyuja ***** válasza:

Szia! Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de kívánom, hogy a babáddal szépen meglegyetek kettesben, és minden rendben. Most visszanéztem, anno mit írtam, az eslő oldal utolsója vagyok. Sajnálom, hogy ilyen károgó varjú voltam, le is pontoztak sokan. bezzeg akik bíztattak, hogy nyugi, majd lenyugszik stb., mind 100%-ot kaptak, aztán tessék, a károgó varjúnak lett igaza... :(

Nem mennék bele a gyerek apjának a minősítésébe, de inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Sajnálom a picúrodat, hogy nem lesz igazi apja (nekem is ilyen az apám detto, 52 éves létére nem megy neki a "családosdi", de azért három gyereket összekalapált) De hát én is felnőttem, egészséges lelkületű felnőtt lettem, mert van egy nagyon-nagyon jó anyukám :) és biztos vagyok benne, hogy a babádnak is az lesz :)

2010. jún. 7. 15:35
 47/52 A kérdező kommentje:

sziasztok! Aranyosak vagytok, hogy még mindig visszanéztek ide. :-) Nagyon jól esik. Holnap lesz egy hete, hogy külön költöztem. Még rendezgetem az albérletet, de nem mondom, hogy mosolyogva kelek és fekszek. Igazából azt sem tudom, hogy haragudjak a volt páromra vagy inkább békésen álljak hozzá. Sajnálom, hogy ott kellett hagyni a lakást amit otthonnak tartottam, Most olyan idegen minden. Albérletbe szülök gyereket. Tudom sokan vannak így, de én ezt soha nem akartam és tessék, megviccelt a sors.

Nagyon gratulálok a babához az utolsó elöttinek, biztos igazad lesz és én is sokkal jobban leszek ha már meglesz a pici. Legalább is remélem. De az még soká lesz, még csak 26 hetes vagyok. :-(

Az utolsónak üzenem, hogy én nem pontoztalak le, én szívesen fogadtam mindenki véleményét. És igen, én is nagyon remélem, hogy jó anyukája leszek ennek a pici fiúnak.

Az apuka túlságosan kedves mióta nem vagyunk vele. Mindenben segít, ha kell, itt van, ha szólok, de napról napra jobban hargszom és próbálom átállítani az agyam arra, hogy felejtse el. Ebből már úgy sem lesz semmi. Még ha úgy dönt, hogy szeretne velünk élni újra, akkor sem fogja ezt elmondani, már ismerem, meg nem is biztos, hogy akarnám én már ezt újra. Pedig majd belehalok úgy hiányzik, annyira egyedül vagyok, de legalább nem látja senki, ha néha pityergek. Hát kb. ennyi az én kis történetem. remélem egyszer majd rámtalál a boldogság, de most nem keresem, mert jelenleg minden férfit gyűlölök, csupán szeretnék erős maradni, és egyre erősebb lenni egyedül. Megállni a saját lábamon a lehető legkevesebb segítséggel. Mindenkinek szép és boldog életet kívánok.Az is biztos, hogy senkinek nem kívánok ilyen terhességet és valószínüleg nem vállalok több gyereket, mert annyira mély nyomot és rossz élményeket hagyott bennem ez a 9 hónap.(és még 3 hátra van) Nem tudnám előről kezdeni és újra végigcsinálni. Ebből is látszik, hogy a nők sokkal többet kibírnak, mint a férfiak. Már csak a piciért is, és legfőképpen érte!

2010. jún. 8. 18:43
 48/52 anonim ***** válasza:

Szia! Hát sajnálom, hogy így alakult! Tényleg ne bándd, mert amint megszületik, tojni fogsz a fickóra!!!!!!

De tudom, ezt most könnyen mondom. Akkoriban én sem így gondoltam. Nálunk úgy tűnik rendeződött minden. De manapság már tényleg nem lehet tudni, mit hoz a holnap! Egy gyereket egy nő mindig magának szül! És úgy állj hozzá hogy Te akartam a babát, tuti jó Anyuka leszel egyedül is, de nem maradsz egyedül! Vagy a pasi kap észbe, vagy lesz más! Csak biztatni tudlak! Sok pasi van, de a gyermeked csak a Tiéd! És feltétel nélküli szeretetet fog adni neked amire senki sem képes, csak Ő! Tudom, jobb lenne ha az Édesapja nevelné, de ha ilyen akkor jobb is így! Hidd el, lesz másik apja a gyerekednek, aki jobban becsül! Fogsz kelleni másnak is, attól hogy Anya vagy!!! Engem terhesen is bepróbáltak, többen is! Vannak, akiket nem zavar, hogy van gyereked! Ezt csak azért írom, hogy ne légy elkeseredve!

Higgy nekem, hogy a bébid mindenért kárpótol majd! Az én párom telis tele van hibákkal amivel együtt kell élnem. Sokáig élt egyedül és ezáltal nagyon sok megrögzött, elviselhetetlen dolga van, amit nem mutatott ki nekem, csak miután terhes lettem. (megkapott, azért szerintem) Ha ezt tudom, akkor sprintelek előle!!! De nem tudtam és tiszta depi voltam a terhességem alatt, úgy éreztem, átvertek alaposan és tönkretették az életemet! Most u.ezeket a hibákat le....om és próbálom őt elfogadni úgy, ahogy van. Elvégre akart gyereket, szeret engem, eltart minket, mindent megteremt és megad, sosem hagyna el, nem üt, nem ver :), hát mit akarok én?!?! Próbálom befogni a nagy számat és elfogadni a helyzetet, mert százezerszer lehetne rosszabb! Ha odaszól egyet vagy passzívoskodik akkor bemegyek a kicsikémhez és ráhagyom a hülyeségeit. Aztán ha nagyon nem megy, akkor nem fogok görcsölni rajta.

Próbáljunk lazák lenni, a gyermekünk semmit sem érezhet, csak a jó dolgokat! Sajnos egy nőnek kell mindig erősebbnek lenni!

Figyu ha gondolod írj a privi címemre, nagyon szívesen levelezek Veled! És erőt is adok! Tényleg írj nyugodtan, érdekel, hogy mi van Veled!!!

Üdv!

2010. jún. 14. 16:44
 49/52 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, szerintem se szomorkodj, nem lesz könnyű túllépni, de biztosan sikerülni fog. Egy ilyen értékes embernek, mint te egy ujjára 5 fickó is akad, aki a tenyerén hordozza! A hülye párodon meg lépj túl, előbb utóbb rá fog ébredni, hogy ezt elb.szta, és milyen sokat veszített, aztán majd csak rajtad múlik, hogy időben ébredt-e föl, vagy elkésett:)

A kisbabának meg nagyon-nagyon jó anyukája leszel, efelől teljesen biztos vagyok.

Fel a fejjel, kis idő, és újra derűsen látod a világot! Kitartás, és sok boldogságot!

2010. jún. 14. 17:04
 50/52 anonim ***** válasza:
Nézed még a válaszokat? U.előtti vagyok. TEgnap elköltöztem... Megint terrorizálni kezdett és mindenbe belekötött.... HA gondolod írj privit :(
2010. jún. 21. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!