Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak összezavarodott, vagy...

Csak összezavarodott, vagy egyedül maradok a babával? Szerintetek adjak még esélyt a páromnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. 18 hetes terhes vagyok és a párom teljesen eltávolodott tőlem mióta tudjuk a babát, (már nem is alszik velünk). Terveett baba volt, leglább is én azt hittem. Elég nehezen jött össze és most hogy itt van a pocskomban, a párommár azt mondja, hogy ő nem akarja a családosdít. De konkrét válaszokat sem ad a kérdéseimre, hogy akkor mi legyen. Imádom ezt a picit, de úgy félek, hogy már most elrontottam az életét mert nincs esélye rendes családban felnőni. Mi nem vagyunk házasok, de sosem akartunk házasodni, most mi tévő legyek. Várjak, hogy hátha megváltozik a párom véleménye? Mindneki azt hiszi, hogy minden rendben és örülnek a babának, én meg minden nap csak bőgök amikor nem lát senki, mert nem tudom mit tegyek és hogyan tovább. Egyébként én 28, párom 31 éves és ez lesz az első babám.
2010. ápr. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
Akármi történik, jól leszel!!! Nyugi! Szüleid tudnak támogatni, ha esetleg kell majd? Sok minden történhet még, ne add fel, kitartás! Csak magatokkal foglalkozz és olyan dolgokat csinálj ami jól esik!
2010. ápr. 18. 18:23
 32/52 A kérdező kommentje:
Szüleim és tesóm is segítenek mindenben, csak amíg nem tudom mi lesz nem akarom őket sem idegesíteni. Most megkérdeztem a párom, hogy most már világ életében ilyen rossz kedve lesz. (ami óta tudja babát még csak nem is mosolyog)És azt felelte, hogy .IGEN, MINEK ÖRÜLJÖN? Talán annak, hogy lesz egy kisfia. Mások évekig próbálkoznak és mégis gyerek nélkül maradnak. Most megint sirdogálok egy kicsit. Ilyenkor legszívesebben itt hagynám örökre.
2010. ápr. 18. 19:01
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Ne hozd fel neki a gyerek témát!!! Hagyd őt! Rajta jön ki a félelem ami a nőkön szokott. Nem szokványos reakció az tuti, de én még mindig azt mondom hogy add meg az esélyt, hogy a fiatok családban nőjön fel! Ha elküld akkor természetesen pakolj és soha többet ne nézz vissza! De magamtól én a helyedben nem hagynám ott. Nekem sem volt rózsaszín a terhességem első 5 hónapja, de kitartottam és magától állt helyre. Nem baszogattam, egyszer csak lecsitultak a kedélyek. Az enyém a hangulatingadozásomat nem tudta kezelni mert nem hogy megnyugtatott volna, nagyon csúnya dolgokat mondott, mert nem értette a lóbébi agyával hogy ez hormon és némi félelem az újtól. Dilisek ezek, de hagyj időt és ne baszogasd, mert azzal csak ásod a gödröt. Azért írtam hogy éld az életed és hagyd most őt. Kezeld úgy mint egy albérlő társat, jobbat sajnos nem tudsz tenni!!! Vagy helyreáll az agya mire megnő a hasad, vagy nem. De add meg az esélyt. Már csak azért is, hgoy elmondhasd: te megtettél mindent!!!
2010. ápr. 19. 09:39
 34/52 A kérdező kommentje:
Nagyon igazad van. Köszönöm a válaszod. Ez most helyrerakta egy kicsit a fejem. :-) Megteszek mindent, nem baszogatom és meglátjuk mi lesz.
2010. ápr. 19. 12:55
 35/52 anonim ***** válasza:
VAn valami változás? Azóta az enyém is bunkóskodott, el is jöttem tőle 2 napja, de túlzottan nem hat meg. Ha így kell lennie, hát legyen. Csak elég furi, hogy itt osztom az észt, meg látlak el tanácsokkal, holott romba hever a magánéletem.
2010. ápr. 22. 12:59
 36/52 A kérdező kommentje:
Utolsó!Nagyon sajnálom, hogy így alakult a te helyzeted is. Azóta még mindig külön vagy? Nem keres? Nem hív vissza? Mi egy nagyot veszekedtünk egyik este, aztán, reggel átbeszéltünk nyugodtan mindent és úgy döntöttünk, hogy nem bántjuk egymást, mert ez egyikőnknek sem jó. Normális emberek módjára próbáljuk meg kezelni a helyzetet. Továbbra is külön szobában lakunk, de megbeszélünk mindent, beszélünk a babáról is, mert hiába próbáljuk meg beseperni ezt a témát a szőnyeg alá, Ő már akkor is itt van és remélem egészségesen meg is születik. Valószínű, hogy mi nem együtt fogjuk leélni az életünket, de úgy akarunk elválni, hogy az a gyereknek a legjobb legyen. Egyenlőre még egy lakásban maradunk, míg megérkezik a pici, de keressük a legjobb megoldást mindkettőnk számára. A párom elmondta, hogy Ő mindig, mindenben támogatni fog meg szeretni fogja fiát, de nem biztos, hogy tud családosdit élni velem és lehet, hogy külön meg meglenne az esélye annak, hogy mindketten találjunk még egy igazi párt magunk mellé. Pedig szeret és én is szeretem, valami mégis megváltozott. De már sokkal jobban viselem, megnyugodtam és nagyon várom a kisfiam, tudom, hogy ő kárpótol majd mindenért. :-) Írj, hogy veled/veletek mi van. Te is babát vársz?
2010. ápr. 23. 08:41
 37/52 anonim ***** válasza:

Szia, itt közben megoldódott. Hát nem tudom. Vagy ő a skizofrén, vagy nekem ment el az agyam a hormonoktól. Mindenki, a családom és a barátaim szerint is velem van vmi bibi, mert állandóan belekötök és a hibát keresem benne, hogy legyen mire hivatkoznom, hogy hisztizek. Én meg úgy élem át, hogy ő a kőbunkó és csúnyán beszél velem. Szerinte meg én hozom ki belőle. Szerintem meg akkor is ő néha ingerült, ok nélkül. Makacs mint az öszvér. Azért fura, mert a terhességem előtt soha nem volt ilyen gondunk. Hát majd meglátjuk, úgyis a finish-ben vagyok már.

Ti így megbeszéltétek konkrétan? Hú hát ez nem túl jó :( De miért, mi a baja Veled? Miért nem tud családosdit alkotni veled? Jól vagy???

2010. ápr. 27. 10:56
 38/52 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Nagyon örülök a hírednek. :-) biztos, hogy mi is hisztisebbek vagyunk a hormonok miatt, na de akkor is..... Én most már nagyon jól érzem magam. Félidős lettem és érzem a pici mocorgását is. Ahogy nő a pocakom,, már a páromnak is kezd leesni, hogy tényleg apa lesz. igazából ő senkivel sem akar családosdit, nem velem van a baja. Bonyolult mert én sem nagyon értem. Bár most már beszélünk a babáról, vásárolunk neki, ő is érdeklődik. Annyira szeretném, hogyha tényleg megváltozna mikor megérkezik a pici. tudom, hogy ezt az időszakot már nem kapom vissza, de nem mindenkinek jut tökéletes, boldog terhesség. Sajnos :-) Most nagyon pozitív vagyok, lefoglalom magam, dolgozok, járok vezetni és beíratkoztam egy tanfolyamra is, hogy minél kevesebb időm teljen gondolkodással, aztán majd meglátjuk mi lesz. Te is vigyázz magadra, ha már a finisben vagy. :-) És biztos minden rendben lesz veletek, minden visszaváltozik ha megérkezik hozzátok a pici, majd meglátod. Addig is kitartást és türelem részedről is. :-)
2010. ápr. 27. 19:29
 39/52 anonim ***** válasza:
Jó olvasni, hogy optimista vagy! Én is nagyon remélem, hogy nálunk és nálatok is minden jól fog menni! Valóban, mi is máshogy látjuk a dolgokat, egy orvos ismerősöm mondta, hogy a terhesség vmilyen szinten felér egy elmebetegséggel. Totál máshogy látsz mindent. Persze nem mindenkin jön ez így ki. És valóban sajnos nem mindenkinek élete legszebb 9 hónapja a terhesség alatti időszak, ez van. Nekem kb. 3-4 hét volt az, hogy azt a felhőtlen boldogságot éreztem a picim miatt. De sebaj, tudom jól hogy imádni fogom születése után is és hogy nagyon jó helyen lesz ő nálunk. Remélem nagyon, hogy a párod esze is megjön! Az enyém sem a hosszú kapcsolat mintaképe, már van egy sikertelen házassága egy 11 éves gyerekkel a háta mögött, de azt én sem csináltam volna a helyében másképp. Mindenkit el kell fogadni a hibáival. És tényleg ne baszogasd a párod!!! Sajnos mindig a nőnek kell okosabbnak lenni... Tudd, hogy nagyon szorítok neked!! Nekem 2-3 hetem van... :)
2010. ápr. 29. 20:32
 40/52 A kérdező kommentje:
Szia utolsó! Egyben vagy még :-) Biztos nagyon várod már a picit. Majd írd meg ha megérkezett. Drukkolok nektek, hogy könnyű szülésed legyen. Mi sajnos nem állunk jól, most hétvégén alig volt itthon a párom. Éjszaka is kimaradt. Szakítottunk. Most nem igazán tudom, hogy mi legyen a következő lépés. Talán keressek albérletet? Vagy már szüljem ide a kicsit? Nem tudok már neki tovább tűrni és megbocsátani, hogy mindenhol csak azt hireszteli, hogy boldogtalan, meg hogy nem akarja a kicsit. Elegem van. Teljesen kiborultam már idegileg, sirógörcseim vannak. Féltem a picit. Úgyhogy imkább végleg befejeztem.Majd írok, hogy ha van fejlemény. De te már ne idegeskedj, mert a finishbe vagy. Hajrá! :-)
2010. máj. 3. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!