Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csak összezavarodott, vagy...

Csak összezavarodott, vagy egyedül maradok a babával? Szerintetek adjak még esélyt a páromnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. 18 hetes terhes vagyok és a párom teljesen eltávolodott tőlem mióta tudjuk a babát, (már nem is alszik velünk). Terveett baba volt, leglább is én azt hittem. Elég nehezen jött össze és most hogy itt van a pocskomban, a párommár azt mondja, hogy ő nem akarja a családosdít. De konkrét válaszokat sem ad a kérdéseimre, hogy akkor mi legyen. Imádom ezt a picit, de úgy félek, hogy már most elrontottam az életét mert nincs esélye rendes családban felnőni. Mi nem vagyunk házasok, de sosem akartunk házasodni, most mi tévő legyek. Várjak, hogy hátha megváltozik a párom véleménye? Mindneki azt hiszi, hogy minden rendben és örülnek a babának, én meg minden nap csak bőgök amikor nem lát senki, mert nem tudom mit tegyek és hogyan tovább. Egyébként én 28, párom 31 éves és ez lesz az első babám.
2010. ápr. 14. 15:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Ne úgy állj hozzá, hogy életed legboldogabb időszakát teszi tönkre, mert akkor mindig ott marad benned a tüske! És nem vitatkozni akarok, nekem minden pillanat, amit a babámmal töltök, sokkal szebb, mint amikor csak vártam őt, úgyhogy nem értek egyet az életed legboldogabb időszaka megjelöléssel! A babáddal boldogabb leszel, mint pocakosan, bár az is nagy boldogság.

Inkább abba gondolj bele, hogy türelemmel, és részedről nagyon nagyon sok nyeléssel megmentesz egy kapcsolatot, és boldogok lesztek HÁRMASBAN! Ez fontosabb, minthogy a későbbi családi boldogságot mérgezd azért, mert beparázott a párod. Tudom, nem szép tőle, és nagy sz.rházi, de ahogy neked a hormonok borítják fel az életedet, és csinálnak belőled hisztist, úgy őt a felelősségtől való félelem eszi, és lesz teljesen más ember, mint akit megismertél. Szerintem adj neki esélyt, mert ha megemésztette a helyzetet, akkor úgyis belátja, hogy szégyen, ahogy viselkedett!

Állj úgy hozzá, hogy neki ezek a "hormonok" jutottak, amíg megküzd velük, addig türelmesen várj.

Ha mindig az jár a fejedben, hogy tönkreteszi a boldog babavárást, akkor állandóan sértett leszel, és érezni lehet majd rajtad, hogy haragszol, és a férfiak ettől bedacolnak. (elég gáz, de tudjuk, hogy a legtöbb pasi hisztisebb, mint némelyik nő, és makacs, mint az öszvér)

Ha folyton csesztetik, hogy nem vagy boldog babavárás alatt miatta, akkor igazolni látja a félelmeit, veszi a kalapját, és megfutamodik. Így akkor sem leszel boldog, ami valóban a legszebb időszak - a babád születése után.

Kitartás, drukkolok, hogy minden rendbe jöjjön!

ҝ

2010. ápr. 14. 19:35
 22/52 anonim ***** válasza:
49%
Látom, valaki nagyon magára ismert és lepontozott... :)
2010. ápr. 14. 19:50
 23/52 anonim ***** válasza:

Én felpontoztalak:) Aki meg le, azzal ne foglalkozz:)

ҝ

2010. ápr. 14. 20:21
 24/52 anonim ***** válasza:
:)
2010. ápr. 14. 20:42
 25/52 anonim ***** válasza:
Azóta van vmi fejlemény?
2010. ápr. 15. 08:31
 26/52 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami veled történik. Nálunk a családban volt ennél rosszabb is. A mostoha bátyám ahogy megszületett a gyereke elmenekült otthonról. Két hónapra összeköltözött egy másik nővel egy bérelt lakásba. Aztán mégis kibékültek, a részleteket nem tudom. De egy biztos hogy az addig vak szerelmes barátnője, már nem néz rá valami őrült szerelemmel. Ja és ez a második gyerkőcnél fordult elő, az elsőnél viszont halálra terrorizálta az asszonyt hogy meghízott, pedig 5 kiló maradt rajta a szülés után!?

Talán érdemes lenne pár babás ismerőst felkeresni, ha még látod értelmét.

Én irigylem a türelmed, saját részről szerelem ide vagy oda már rég kiraktam volna vagy lelépek, de egy biztos hogy neki mentem volna még előtte. Most megyek majd szülni és nekem végig semmi türelmem nem volt senkivel szemben sem. 40 h km.

Sajnos vannak fura férfiak, ha nem lennének nem szült volna több ismerős egyedül... Van akinek azóta boldog párkapcsolata van, persze mással.

Keresd meg egy kedves barátnőd akinek kiöntheted a szíved, vagy akár a család is segíthet neked, persze ha olyan.

2010. ápr. 15. 10:47
 27/52 anonim ***** válasza:
71%

Az én párom nem is akart babát. Aztán valahogy mégis tervbe került, rögtön sikerült is. Kicsit eltávolodtunk, berezelt :) Pedig 32 éves volt.

Csak hát a szokásos duma: mert az ő élete, szokásai, haverjai, meccsei stb stb. Olyan távolinak elérhetetlennek tűnt számára a baba, és úgy nézett a hasamra, mintha legalábbis a Bolygó neve Halálból jött szörnyike nőne benne.

Aztán meglátta 4D UH-n 24. hétben a pici ásított, mosolygott, az ujját szopta. Akkor már néha beszélt hozzá.

Mikor megszületett és megnézte (szép kislány volt, picit piros és nem volt deformált a feje sem) onnantól szerelem első látásra :D

A legjobb apuka lett akit csak ismerek :)olyan büszkén tolja a babakocsit majd szétreped a kabát a mellkasán. :) S nem utolsósorban mindenben! részt vesz legyen szó etetésről vagy kakis pelus cseréről!!!

Úgyhogy szvsz ez állhat a háttérben. Talán próbáljátok ki ti is az UH-t.

10 hós miniszörnyeteg boldog anyukája :)

2010. ápr. 15. 15:43
 28/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma már sokkal jobb kedvem van, valahogy majd csak lesz. Várok türelemmel és megpróbálok magamra és a babára figyelni. Változás nincs a részérőé. holnap lett volna egy közös vacsora az egyik barátjánal, de nem igazán akar menni. Szerintem csak engem nem akar vinni, de lehet csak beképzelem. Mindegy. Szerveztem egy barátnős délutánt és megmondtam neki, hogy nem megyek vele. Szerintem hiába várok, meg tűrök, csak azt érem el vele, hogy eltávolodunk teljesen egymástól. Nem mond semmit, nem akar megbántani, de ez még rosszabb.
2010. ápr. 15. 20:21
 29/52 anonim ***** válasza:
Akkor menj, barátnőzz! Egy idő után már kezded majd elfogadni hogy nélküle is van élet. És "ezek"/ők akkor kapnak észbe. Mert így látja hogy kivagy. Ha boldogabbnak látna, érdekesebb is lennél számára. Próbálj meg ne agyalni, éld az életed és figyeld meg, így fog a legjobban alakulni! Én szorítok! És írj mindenképp majd!
2010. ápr. 16. 10:54
 30/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Napok óta csak a babával foglalkozom és nem idegeskedem. Próbálom magam lekötni és elkezdtem építeni az egyedüli életem alapköveit. Beíratkozom jövő héten vezetni tanulni, majd veszek egy kis olcsó autót. Az úgy is jól jön majd a babánál, ha egyedül maradok. :-( Nem zaklattam a párom a baba témával, sőt semmivel. Ma viszont rákérdeztem, hogy döntött-e már velünk kapcsolatban, hogy hogyan tovább. Az volt a válasz, hogy NEM! Én nem firtattam tovább a dolgot. Szóval gyakorlatilag köztünk semmi nem változik. Napról, napra távolabb kerülünk egymástól. :-( Menni fog egyedül is szerintetek? Vagy iszonyatosan nehéz lesz? Félek!
2010. ápr. 18. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!