Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idióta beszólások a babavárás...

Idióta beszólások a babavárás alatt, amiken felhúztad magad? Te milyen kérdéseket/megjegyzéseket kaptál?

Figyelt kérdés

Ahogy haladnak előre a hetek, egyre türelmetlenebbnek érzem magam, és tudom, hogy nem kellene felhúzni magam az érdekes megjegyzéseken, de valahogy mégis sikerül.

Titeket milyen kérdésekkel akasztottak/akasztanak ki?

2015. dec. 1. 12:04
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó ezen az idén oktoberre dolgon akkorát nevettem még a könnyem is kicsordult. Köszi, hogy feldobtad a napom.

Nekem kb a 7. hónapban hatalmasat nőtt hirtelen a hasam, addig szinte nem is látszott. Onnantól kezdve utcán boltba mindenhol kérdezték mikorra várom? Mondom, még kb 2 hónap. Pedig akkora hasd van azt hittem mindjárt szülsz. Nem sok a magzatvíz? Nem sokat híztál? Akkor nagy lesz a baba. Na ezek voltak a kedvencek, főleg vad idegenektől. Amúgy 10 kilót híztam összesen. Átlagos mennyiségű magzatvizem volt és 3 kg-os gyermekem. De tényleg óriási volt a hasam. Néha én is megdöbbenek, mikor visszanézem a képeket :)

2015. dec. 3. 13:26
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

Terhesseg alatt nem emlekszem beszolasokra. Csak arra hogy amikor az utolso tappenzes papirt bevittem elkisert a ferjem, es a kolleganom leb* szott hogy mi mit keresumk itt nekunk most szexelnunk kene hogy minnel hamarabb meginduljon a szules....hat erre nem igazan tudtam mit reagalni :).

Na de ami szules utan kovetkezett az brutalis. A hazban az osszes neni megkerdezte szopik-e? Illetve kesobb hogy szopik -e még?

Valahogy a vadidegenek is kesztetest ereztek arra hogy gyereknevelesi tanacsokkal lassanak el pedig jo kislanyom van. Egyebkent mar nem foglalkozom veluk. Inkabb nevetni szoktam. Mondjuk egy valamin kiakadok amikor vadidegenek nyujtjak kezuket a kislanyomnak hogy menjen veluk.... Tobb oreg neni is beprobalkozott mar na ezen a mai napig kiakadok.

2015. dec. 3. 13:49
 43/44 anonim ***** válasza:
egyetlen egy dolog volt ami felidegesített. kérdés: "kislány vagy kisfiú?" válasz "kislány" mire vissza kérdez hogy "és megtartjátok?" na ezen nagyon kiakadtam
2016. ápr. 22. 14:34
 44/44 anonim ***** válasza:

Igen, ez a "hatalmas hasad van!" ez nálam is megvan. Nagy a baba? Neeeeeem? Akkor sok a vized, nálam is így volt a harmadikkal! És mindezt olyan emberektől, akikkel max.köszönőviszonyban vagyok.

Másik: Most már mindenórás vagyok, minden kínom van. Fáj, feszít, tényleg hatalmas a hasam, vizesedek, gurulok, stb. A boltban rákérdezett egy nő, hogy mikor szülök? Mondom neki, picit ingerülten, hogy azt én is szeretném már tudni... Erre totál döbbent fejjel (nem esett le neki, mi bajom van): hogy valamikorra csak ki vagyok írva?

Áááá.

Védőnő is kiakasztott, épp WC-n ültem, mikor jött, aztán ki volt akadva, hogy nem engedtem be...

2016. ápr. 23. 10:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!