Duci kismamák! Kaptatok megjegyzéseket a nőgyógyásztól, háziorvostól, védőnőtől a súlyotok miatt?
Figyelt kérdés
Én már eleve ducin kezdtem a terhességet, még az elején vagyok. Ha nem is fogok sokat hízni, bizony akkor is sokat mutat a mérleg, nincs mit csináljak. Figyelek a kajára, mindig is figyeltem, egészségesen eszem, mégis duci vagyok, ez van. Be fognak szólogatni? Hallottam olyat is, akinek azt mondta az orvosa, hogy ha nem fogy le nem vállalja a szülést. Ilyenek tényleg vannak?2015. okt. 15. 09:12
2/6 anonim válasza:
86kg-val estem teherbe, százzal megyek szülni. Az orvosom semmit sem mondott, soha. A védőnőm tapintatlan nő, ő minden alkalommal gúnyos megjegyzéseket tesz, de már megtanultam ignorálni. Nem csak ezen a területen, szinte semmiben nem értünk egyet.
4/6 anonim válasza:
Soha se dokitól, se védőnőtől, se a kórházba. Pedig 100 kg felett estem teherbe.
5/6 anonim válasza:
Banto megjegyzest egyszer sem kaptam (ez a 2. Terhessegem, a "garda" ugyanaz), de a vedono most a 20. Heten dietara fogott, mert sokallta az 5kg pluszt.
Ezzel szemben a nodokim szinte ugyanabban az idoben megdicsert, h milyen keveset hiztam. Mikor mondtam neki h dietara fogtak, azt mondta, h szerinte tulreagalja a vedonom, artani persze nem art, de egyaltalan nem ezen mulik a terhesseg es a szules kimenetele.
Persze azt nem tudhatod, h milyen tipusu embereket fogsz ki, de remeljuk a legjobbakat! :-)
Boldog babavarast!
31 hkm
6/6 anonim válasza:
100kg felett kezdtem. Magas rizikó faktorba tettek ez miatt, és ennyi... a védőnőt megkérdeztem hogy ebböl lehet-e bármi baj, azt mondta nem, sőt aki nagy súllyal kezdi a terhességet nem szed magára annyi plusz felesleget mint aki pl 50 kg-al kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!