Aki véletlenül lett terhes és fél a nőgyógyásztól az mit csináljon? :S Abortuszhoz mindenféleképpen fel kell feküdni abba a székbe? :S
Igen. Először a nőgyógyásznál kell ABBA a székbe feküdni.
Aztán a műtőben!
Bugyi nélkül nagy terpeszbe, és kikötözik a lábad. A műtőben meg nem 1 ember van...!
:-D
Én már szültem két gyereket, de el sem tudom képzelni, hogy lehet véletlenül teherbe esni!
4-es vagyok.Miért is nem hasznos a válaszom????
Ha nem ül be a székbe, a nőgyógyász HOGYAN tapintja meg? Abortuszon hol veszik ki a gyereket????????? A torkén keresztül vagy mi????? És IGENIS kikötik a lábat. És IGENIS le kell venni a bugyit. Kben hogy férnek hozzá a méhhez????????????????????????????? He????? És szerintetek nincs senki a műtőben csak a doki???? Az altató orvos? A műtőssegéd?
Szánalmas lepontozó banda vagytok. Aki lepontozott legyen szíves megmondani hogyan zajlik egy abortusz.
6-os: Köszönöm a felvilágosítást, már értem :-DD
(előző)
Igen, az abortusz előtt van nőgyógyászati vizsgálat, bugyi nélkül, terpesz, fenékkel lecsúszni a vizsgálóágy szélére, lábakat fel a kengyelbe, az orvos pedig megvizsgál kézzel, hüvelyi ultrahangfejjel, amire ráhúz egy óvszert, megnyomkodja a hasad, esetleg megnézi a melled vagy mintát vesz rákszűréshez egyúttal.
Abortuszkor meg fel a műtőasztalra bugyi nélkül, lábak és az egyik kéz kikötve. 3-4 ember van bent.
korábban kellett volna aggódnod ezek miatt szerintem. Most már mindegy, a lényeg, h ne húzd az időd, menj orvoshoz mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!