Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idióta beszólások a babavárás...

Idióta beszólások a babavárás alatt, amiken felhúztad magad? Te milyen kérdéseket/megjegyzéseket kaptál?

Figyelt kérdés

Ahogy haladnak előre a hetek, egyre türelmetlenebbnek érzem magam, és tudom, hogy nem kellene felhúzni magam az érdekes megjegyzéseken, de valahogy mégis sikerül.

Titeket milyen kérdésekkel akasztottak/akasztanak ki?

2015. dec. 1. 12:04
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
72%

# 6-os vagyok.

Na, igen nekem is folyton azzal jöttek, hogy "biztos lány lesz", mert nagy hasam volt és kerek.

Fiam van, szóval ennyit a babonáról.

Akkoriban eladóként dolgoztam (a diplomámmal) :)) így elég sok emberrel összefutottam. A kedvenceim azok, akik elkezdték mesélni a saját szülés-élményüket (ami persze naggyon szörnyű volt, és nagggyon fájt, szanaszét repedt odalent stb.), én meg csak "aha", "igen". :-))

Biztos azért viseled rosszabbul, mert már unod őket, és terhesség alatt amúgy is extrán érzékeny az ember mindre, főleg a hülyeségre. :D

Mennyi idő van még hátra?

2015. dec. 1. 13:15
 22/44 anonim ***** válasza:
83%
"Jaajj aranyoskám tán terhes vagy??" (Falun lakunk... minden 2.nap találkozok idősekkel akik felteszik a kérdést így 38 hetes terhesen :D )
2015. dec. 1. 13:26
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerosomtol maszom a falra, aki minden egyes alkalommal elmondja, h "fel a fejjel!".

Pedig sosem panaszkodom neki, nem vagyok egy panaszkodos fajta, meg amugy is, nincs semmi bajom ami ezt indokolna.

A masik meg, hogy "hogy fogsz birni ket gyerekkel?", "miert nem adod bolcsibe a nagyobbat?".

Ezeken is fel szoktam huzni magam...

38 hkm

2015. dec. 1. 13:35
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem már nem volt terhes, a pár hetes ikreit tologatta babakocsiban 19 évesen, és az utcán megkérdezték: "Lombikbébik?"
2015. dec. 1. 13:40
 25/44 anonim ***** válasza:
83%

Védőnő: Fogyni kéne...

Aha...

2015. dec. 1. 13:41
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam azokat a kijelentéseket, amikor mindenki megállapítota, hogy fiús vagy lányos hasam van.

Az első kislányom pár hónapos volt, sétáltunk vele a városban, szembe jött egy ismerős, megkérdezte, hogy de aranyos, a miénk-e a baba (látott még azon a nyáron nagy pocakkal, már akkor is kitárgyaltuk a dolgot). Férjem meg azt mondta, nem, a babakocsihoz adták.

2015. dec. 1. 13:50
 27/44 anonim ***** válasza:
Ezt a poent sokszor olvastam utolso :D en is elsutottem volna ilyen szituacioban :) nahyon jot mosolyogtam :)
2015. dec. 1. 14:27
 28/44 A kérdező kommentje:

23-as, ne húzd fel magad, ,,fel a fejjel" :D

6-os, a 28. hétnél tartok. A szüléstörténeteket én nem bírtam végighallgatni, mikor valaki el kezdte volna mondani, rögtön leállítottam, és megkértem, hogy majd utána meséld légyszi.

22-es, miért nem mondtad, hogy csak lenyeltél egy dinnyét?:D

2015. dec. 1. 14:28
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
18. hetes ultrahangfotó: Ez a gyerek tiszta apja!!
2015. dec. 1. 14:29
 30/44 goszika válasza:
100%

-Látom családi ebéd volt a hétvégén...

(védőnő, miután ráálltam a mérlegre...)

Ezen csak röhögtem egy jót:

-Esemény utáni tablettáért jöttek?

(huncut mosollyal az arcán kérdezi a recepciós bácsi, miután nyolc hónapos terhesen vérzés miatt az ügyeletre kellett mennünk)

2015. dec. 1. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!