Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idióta beszólások a babavárás...

Idióta beszólások a babavárás alatt, amiken felhúztad magad? Te milyen kérdéseket/megjegyzéseket kaptál?

Figyelt kérdés

Ahogy haladnak előre a hetek, egyre türelmetlenebbnek érzem magam, és tudom, hogy nem kellene felhúzni magam az érdekes megjegyzéseken, de valahogy mégis sikerül.

Titeket milyen kérdésekkel akasztottak/akasztanak ki?

2015. dec. 1. 12:04
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
22-es vagyok. Ez jo :D azt kellett volna,basszus ilyen nem jut olyankor eszembe :D
2015. dec. 1. 14:38
 32/44 anonim ***** válasza:
70%

Igen, az tipikus, hogy mindenki elkezdi mesélni, hogy az ismerősének is milyen nehéz szülése volt, meg hogy lett fogyatékos a gyerek orvosi műhiba miatt. Én is le szoktam ezeket állítani, és szoktam rá mondani, hogy én könnyen fogok szülni. Volt,aki még ezek után is folytatta.

A védőnőt a mai napig utálom, egy ritka egy erőszakos, agymosott nő, aki nem fogadja el, hogy lehet más vélemény is, mint amivel az ő fejét kimosták a főiskolán.

-Itt egy prospektus a családi ágyról.

-Nálunk van kiságy.

-De a gyereknek az a jó, ha a szülőkkel alszik.

-Nálunk a gyerek a saját ágyában fog aludni.

-Igen? Már eldöntötted? Miért?

-Mert a franciaágy a férjemé meg az enyém.

-Nem értem, miért akarsz te gyereket, ha így gondolkodsz?!

Na, ő mondogatta még,hogy a szülés a fejben dől el, ami szintén egy hülyeség, azóta is mindig ezt hajtogatja,pedig ő sürgősségi császárral szült fogyatékos gyereket. Akkor ő ezek szerint nem koncentrált eléggé.

2015. dec. 1. 14:53
 33/44 anonim ***** válasza:
49%

Engem a tipikus egyben vagy meg? kerdes bosszant fel foleg kozeli ismerosoktol. Ilyenkor altalaban agressziven reagalok hogy szerinted nem szoltunk volna vagy szerinted akkor most beszelnenk? Kedvencem az aposom aki kijelent dolgokat. Hogy ez a gyerek 5 -en fog szuletni. Tippelni lehet. De az hogy majd o ezt is megmondja... es figyelmeztet is hogy keszuljek mert kozeleg az 5-e. En meg mondtam hogy ha akkor indulna majd konyorgok a babanak hogy legalabb masnapig huzzuk ki. Nagyon utalnam ha tenyleg akkor szuletne.

Meg vegig, na hogy van a baba. Enmeg gondolom jol. Mozog ezen tul nem tudok nyilatkozni. De megis hogy? Nem tudom bameg kerdezd meg tole.

Meg valami. Anyosom kb meg a 2 literes asvanyvizet is kiszedte a kezembol hogy urusten te emelsz? En meg kozlom mindig hogy nem rokkant vagyok csak varandos. En szemely szerint utalom ezt a tutujgatast. Mai napig vezetek, nem is keveset, vasarlok cipelek amit birok takaritok stb. Ha mar a harmadikat fogom varni akkor se lesz senki mellettem hogy helyettem cipelje a gyerekeket.

2015. dec. 1. 16:35
 34/44 anonim ***** válasza:
67%
Jaja anyukám tőlem is minden nap kérdezi, hogy van a baba. Hát mégis honnan kéne tudnom?!
2015. dec. 1. 17:14
 35/44 A kérdező kommentje:

:) Hát úgy tűnik más-más dolgok akasztanak ki mindenkit. Tesómnak a mániája, hogy nem fáradok-e el, szabad-e x időt sétálnom, stb. A ,,nem beteg vagyok..." kezdetű mondat az én számat is elhagyta már párszor:)

Az a kérdés hogy hogy van a baba, amit anyukám kb. minden alkalommal feltesz engem nem húz fel, szoktam mondani, hogy hányszor éreztem mozogni, aztán ennyi.

2015. dec. 1. 17:32
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Engem a párom mamája dühített fel,azzal kezdte, hogy legyintett nekem csak fiam lehet, majd hozzá tette hogy az apja után kell hogy elnevezzük, mert nehogymár a kutyára hagyjuk a nevét. Már akkor mondtam, hogy kizárt! Mikor kiderült, hogy lány azt akarta rólam nevezzük el. Még az hiányozna, h én legyek az öreg... Ö meg a kis... Na mostoha anyós se volt semmi, már 2 doki is mondta, h egyértelmüen kislányunk lesz, mi is láttuk a saját szemünkkel. Mostohaanyós meg flegmán odavágja, h ő nem lenne ennyire biztos ebben, sokan meglepődnek ám. Még azt is hozzá tette páromnak, hogy mèg nem vette nevère a gyereket nyugodtan leléphet. Majd felrobbantam a dühtől!
2015. dec. 1. 21:56
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerős anyuka POCAK-nak szólít,már méterekről kiabál.Kicsit furcsának találom,de ilyenkor jobb a béke,nem? :)

Vagy amikor minden nap találkozom az anyukákkal a sulinál (osztálytársak szülei,van egy első kisfiam) és megjegyzik: "na,azér' megnőtt má' a hasad" (előző nap óta biztosan)

Én tudom,hogy nem akarnak bántani,nem is idegesít,de azért vannak érdekes megnyilvánulások,az tuti. :D

2015. dec. 2. 09:36
 38/44 A kérdező kommentje:
:D
2015. dec. 2. 12:51
 39/44 anonim ***** válasza:
49%

Bosszantani nem bosszantanak, de ilyesmit mondanak:

Anyós: "azért örülök, h megint fiú lesz, mert ha lány lenne nem akarnátok majd 3.-at vállalni."(nem a gyerek nemétől függ hány gyereket vállalunk:-D)

Körmös:"Júj és te külön mész a picivel másik szobába? De az nem tesz jót a családnak"(első gyereknél végigcsináltuk, eredmény 1,5 év után mindketten kikészültünk. A férjem koncentrációs, preciziós munkát végez, úgy gondolom ha ez a gyerek is ilyen sokáig kelni fog, semmi értelme mindkettőnknek kipurcanni. Tud legalább a naggyal tehermentesíteni).

Ismerős: apu tragikus hirtelenségű halála után 2 héttel: " még mindig az miatt vagy szomorú??" (Nem, végülis 2 hete volt már az egész a múltté!)

Első gyerekemnél 2 sógornőm szinkronban" micsoda? Gátvédelemben akarsz szülni? Te tudod de te is úgy jársz majd mint a Zsuzsi aki a fenekéig repedt)".

Szerintem még tudnék emlékeimből előkotorni illetve fogok is még az elkövetkező hónapokban kapni:-)

2015. dec. 2. 21:58
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberben nagy hassal mentem vásárolni. Nem túl közeli női ismerős rájött, hogy terhes vagyok... első kérdése: Mikorra várjátok? Válaszom: Október végére. Második kérdése: Idén?

Csak annyit tudtam mondani: Szerinted??

2015. dec. 3. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!