Idióta beszólások a babavárás alatt, amiken felhúztad magad? Te milyen kérdéseket/megjegyzéseket kaptál?
Ahogy haladnak előre a hetek, egyre türelmetlenebbnek érzem magam, és tudom, hogy nem kellene felhúzni magam az érdekes megjegyzéseken, de valahogy mégis sikerül.
Titeket milyen kérdésekkel akasztottak/akasztanak ki?
-Mi lesz? (fiú/lány)
-Hogyhogy dolgozol? (tökéletesen egészséges terhesség, 37. hétig sörözőben pultosként dolgoztam)
Amúgy nem akadtam ki, bírom az emberi hülyeséget...
Velem többször is előfordult. Vadidegen emberek megszólítottak az utcán.
-És kisfiú vagy kislány lesz?
-Kislány.
-Jaj, szegénykém, na ne aggódjon, majd a második biztos fiú lesz.
Eddig nem is gondoltam, hogy ebben az országban az emberek még mindig ilyen gyöpösek, hogy a lány nem is gyerek, csak a fiú.
Nekem mindig mondják.. Most pihend ki magad mert később....
Fu de unalmas XD
És bombáznak a kérdésekkel.. Ezt vettetek már.. És ezt és ezt és ezt..
Jaj ilyet ne vegyél nem lesz rá szükséged...
Wáááááá :D XD
Anyósom: jól áll nekem, hogy felszedtem pár kilót. (3 kilót híztam 32 hetes koromig kb, ekkor mondta)
Pihenjek sokat, mert nagyon lent van a hasam és koraszülött lesz a baba.. rájuk hagytam de volt mikor válaszoltam, hogy nemrég a doki nem ezt mondta.
Nagyon lányos hasam van.. - pedig kisfiú. És jöttek a döbbent arckifejezések, hogy az hogy lehet..
Már 10 hetesen mondták, hogy kislány lesz, mert sokat volt hányingerem. Akkor idegesített mert kíváncsi voltam és tudtam, hogy mennyit lehet adni a babonákra.
Kb ennyi jut az eszembe.. mióta megszületett se jobb.. már most próbáld meg, hogy elengeded ezeket a füled mellett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!