Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Idióta beszólások a babavárás...

Idióta beszólások a babavárás alatt, amiken felhúztad magad? Te milyen kérdéseket/megjegyzéseket kaptál?

Figyelt kérdés

Ahogy haladnak előre a hetek, egyre türelmetlenebbnek érzem magam, és tudom, hogy nem kellene felhúzni magam az érdekes megjegyzéseken, de valahogy mégis sikerül.

Titeket milyen kérdésekkel akasztottak/akasztanak ki?

2015. dec. 1. 12:04
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Idos neni hamis mosollyal a korhazi labornal, mikozben mindketten vervetelre vartunk: "Nagyon nehez szules lesz". Utolag ertekelodott fel a mondat, amikor kiderult, igaza lett. Rontast tett ram a venasszony :-)))
2015. dec. 1. 12:34
 12/44 anonim ***** válasza:
80%
Ez is kisfiú? Nem baj, nem kell elkeseredni, majd a következő lány lesz.
2015. dec. 1. 12:38
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeken buktam ki:

Minek vettetek kiságyat, úgyse fogja használni SOHA!

(Nem mindig ott alszik, de azért kihasználtuk eddig (2 éves))

Most pihenjétek ki magatokat!

(Mondja már meg valaki, ezt hogy lehet kivitelezni?)

Biztos elnézték az ultrahangon, mert nagyon fiús hasam van!

(Úgy látszik ezzel a babonával sokakat kínoznak :-)

Nem baj, majd a következő kisfiú lesz!

(Tényleg örültünk, hogy lány, most meg örülünk a fiúnak is, persze most mindenki elégedett, hogy sikerült két különböző nemű utódot létrehozni...)

Ja amúgy ha meglesz a gyerek ugyanígy jönnek majd a hülye tanácsok és megjegyzések, ne törődj velük!

2015. dec. 1. 12:47
 14/44 anonim ***** válasza:
89%

Nem babavárós, de a kedvencem az, hogy " A nagyszülő arra való, hogy elkényeztess, a szülő meg hogy megnevelje".

Sikítani tudok az ilyen okosságoktól.

vagy:

Azelőtt ilyen nem volt, aztán mégis felnőttünk.

2015. dec. 1. 12:59
 15/44 anonim ***** válasza:
77%

"Kisfiú? Nem baj, annak is örülni kell, a következő majd lány lesz. "

"Úr Isten mekkora hasad van. Hatalmas. " - hú, ez de idegesített....

A végén: "Jé, még mindig egyben?..."

"Terveztétek vagy becsúszott?"

2015. dec. 1. 13:01
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

15 utolso

Nnee! Tenyleg megkerdeztek? Jo hogy a pozt nem....

2015. dec. 1. 13:06
 17/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még!

13-as, tudom, hogy lesz ez még jobb is:D Tanácsokat már el kezdtek adni. Azokkal amúgy nincs bajom, meghallgatom őket, aztán vagy használom majd, vagy nem. Olyankor nehezebben fogom vissza magam, amikor már egy konkrét, és elmagyarázott elképzelésem van valamiről, és azt akarják megváltozattni, mert hallottak valahol valamit valakitől. De olyankor is gyorsabban vége, ha nem szólok rá semmit, vagy csak azt mondom, hogy ,,aha":)

2015. dec. 1. 13:06
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Terveztétek??? Ezt én is megkaptam elég sok helyről a 3. babánál, többek közt még anyukámtól is. Nem esett jól.
2015. dec. 1. 13:08
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Őssejt tárolással kapcsolatban: minek eltároltatni, látszik a képen (uh), hogy nincs annak a gyereknek semmi baja.
2015. dec. 1. 13:09
 20/44 anonim ***** válasza:
100%

"Mosolyogj! Sosem mosolyogj, olyan, mintha nem is lennél boldog. Pedig ilyenkor felhőtlenül boldognak kéne lenned!"

Bocs, ha nem voltam felhőtlenül boldog 2 hányás között..

"Hány hetes vagy?"

20.

"Csaaaaak? Ahhoz kèpest hatalmas hasad van!"

De a legjobb a family frostos csávó volt, akinek mondtam, hogy kismama vagyok. Hozzáteszem, annyira nem volt még nagy. November közepén volt. 18 hetesen.

Erre megkérdezi, mikor érkezik, karácsonykor? 😂

De mondom... Remélem nem érkezik még 4 hónappal korábban...

2015. dec. 1. 13:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!