Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten érdemes elmenni?

Hanyadik héten érdemes elmenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 4D-s ultrahangra készülök, azonban az a kérdésem lenne hogy hanyadik hétben tudják megállapítani a baba nemét? 18 hetes pocakos vagyok 😊

2015. nov. 15. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 20 hetes sima ultrahangvizsgálaton tudtam meg, hogy kisfiam lesz. Ha 4Dre mész, ott már most is meg tudják neked mondani ha a baba épp olyan pózban fekszik! : )
2015. nov. 15. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Mi 16+6 hetesen mentünk és egyértelműen látszott, hogy kisfiú,pedig nem vagyok nádszál vékony. :)

Debrecenben a Nobilisben voltunk :)

2015. nov. 15. 19:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Huuh köszönöm 😊 akkor mehetek már akár a héten is, persze időponttól függően 😊 köszönöm szépen
2015. nov. 15. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 16. héten el kellett mennem egy nem tervezett sima uh-ra és ott egyértelműen látszott,hogy kislányunk lesz,szóval elvileg a 4D-n biztosra kellene látszódnia,viszont azon mi 31 hetesen voltunk. Akkor már nem fért bele a képbe az egész pici,de gyönyörű látvány volt így is., Általában ha csak meg szeretnéni nézni majdnem élőben nem pedig a nemére vagyunk kíváncsiak,akkor olyan 24-28. hét körül érdemes,mert akkor viszonylag ki van már kerekedve a méreteihez képest és van is mit nézni rajta. :) Nekünk legalábbis ezt mondták.
2015. nov. 15. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
megszeretnénk'
2015. nov. 15. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!