Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira felháborító hogy...

Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
67%
nem meddő vita, mert mindig vannak ellenpéldák, de a tudomány kitartóan mást állít!! jaj de jó egy bagószagú nagymamához odabújni!!
2010. márc. 16. 15:40
 72/87 anonim ***** válasza:
100%

...de támadási felület, mert egyesek egyből idegbetegnek kiáltanának ki! az a baj hogy itt nem lehetsz teljesen őszinte, különben még a bugyogódból is kiforgatnak! :-) én belátom, próbálok tenni ellene, mondogatom hogy előbb legalább az esti pár szívást hagyjam el, de nem megy! megkövezhetnek, máglyára vihetnek, de ez van!

de ha sikerül letenni, legalábbis ha eltelik pár nap a cigi nélkül, megírom ide! :-) rmeélem eljön az az idő is!

2010. márc. 16. 15:40
 73/87 anonim ***** válasza:
65%
akkor minek lettél terhes? nincs gumióvszer kéznél? azt is le lehet emelni szabadon a polcról!
2010. márc. 16. 15:42
 74/87 anonim ***** válasza:

no, megint elolvasták amit írtam:

az én nagymamám nem ivott, nem dohányzott!!!!!

...viszont gyerekként szerttem nagyapám markáns illatát, azt a jól ismert cigaretta szagot. ahogyan a pipályába tette a sodort cigijét.

látjátok! ez a baj! mindig mindent átfogalmaztok! látod kedves kérdező ezért nem szabad itt őszintének lenni!

2010. márc. 16. 15:43
 75/87 anonim ***** válasza:
a sodort, pipás cigi, tudod mi a mnostani manipulált cigarettákhoz képest? erről már filmet is csináltak. Cianid is van benne.
2010. márc. 16. 15:45
 76/87 anonim ***** válasza:

naná hogy a mai cigik vegyszeresebbek, de a dohánylevél sem lájtos ha rágja az ember!!!! :-)

remélem leülnek az indulatok és mindenki örül a babájának. kívánok egészséget nektek. nekem lejár a munkaidőm...bár ma nem sokat dolgoztam. :-) majd holnap bepótolom, hisz nem csinálja meg senki helyettem :-)

szép délutánt, estét.

2010. márc. 16. 15:50
 77/87 anonim ***** válasza:
elsőnek a Malbi és a Camel tett illegális adalékokat a dohányhoz, amikor fokozni akarták a fiatalabb korosztály függőségét! vagy azt gondoljátok, hogy majd az orrotokra kötik, mit tesznek még bele? ezért nem tudtok leszokni, nem a csak a nikotin miatt. de ebben hatalmas pénzek vannak, és nem érdekük, hogy tájékozott legyen egy átlagember ebben!
2010. márc. 16. 15:51
 78/87 anonim ***** válasza:
no igen. az adalékok szállításakor a tartályokon fel van tüntetve hogy vezsélyes áru!!!
2010. márc. 16. 15:54
 79/87 anonim ***** válasza:
67%
szerintem, csak az lett megint a vége, hogy gratulálnunk kell szegény meg nem értett, dohányzó kismamáinknak, a jövő nemzedék "édesanyáinak"!! ez a demokrácia!
2010. márc. 16. 15:56
 80/87 anonim ***** válasza:
68%

Teee szerecsecsomag, aki kérdeztél :-)

Méghogy nincs benned gyűlölet! Folyamatosan beszurkálod a kis kiegészítéseidet, megjegyzéseidet, hogy azokkal is turbózd a hangulatot. Élvezed mi? Hogy van min utálkozni. Szerintem egy jó nagy ágytonra a pasiddal rádférne, különben a gyereked tele epével jön erre a bagófüstös világra :-) Szánalmas!

Ui.: NEM DOHÁNYZOM, ÉS NEM IS BIZTATOM DOHÁNYZÁSRA A KISMAMÁKAT, AZONBAN EZT A GYŰLÖLKÖDÉST, AMIT EZ A FRUSZTRÁLT NŐ GERJESZTETT, NEM ÁLLHATOM!

2010. márc. 16. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!