Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira felháborító hogy...

Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
54%
Ja persze nem más gondja!Hanem azé aki ilyenné tette!Beteggé.....!De biztos majd nyugott lesz a lelkiismeret ha tudja hogy ő tette beteggé a saját gyerekét!:(
2010. márc. 16. 14:33
 22/87 anonim ***** válasza:
54%
az előbb küldtem választ egy ilyen dohányos "kismamának " nevezett nő kérdésére. lentebb .. borzalom, tényleg bíztatják egymást is! nem árt, genetika stb.. de könyörgöm, miért akar gyereket az ilyen? nem tud választani? mi lesz később? ezzel már az orvosoknak és a védőnőknek szakmai szempontból komolyan kell foglalkozni. amíg egy gyógyszert javarészt receptre kaphatótakat, engednek bevenni, addig a cigit bárhol meg lehet venni, senki nem ellenőrzi.. ez a nagy probléma. gyújtsanak rá, ott a védőnőre várakozva, ha merik!!
2010. márc. 16. 14:34
 23/87 anonim ***** válasza:
49%

Azon kívül hogy azt mondják kis súlyú lesz a gyermek vagy asztmás, milyen más bizonyított hatása van a dohányzásnak? Írom: BIZONYÍTOTT, orvosilag papírokkal alátámasztott és kivizsgált! kiaz aki azt mondja egy gyerek nem kapott volna agyvérzést pl. ha az anyja nem dohányzik? ki mondja hogy nem lett volna sztmás?

Azt én sem értem meg aki fél dobozzal is elszív egy nap! de azt hiszem jobb ha maszkkal a szánkon lépünk ki a szmogos városi útra, vagy lőjük le azt aki dohányzik a családban, az utcán mellettünk, mert az is éppoly káros!

2010. márc. 16. 14:34
 24/87 anonim ***** válasza:
77%

Sehol nincs arról szó, hogy minden dohányzóa nyukának beteg gyereke születik. Annak mázlija van és tegye össze a két kezét, hogy ekkora szerencséje va.

Én ismerek olyan gyereket aki ilyen miatt lett beteg. Nem ajánlom senkinek. Az oké, hogy anyuka megérdemli, mert ki mint vet úgy arat. De szegény gyerek nem tehet semmiről. Szerencsétlennek az egész élete el van b@szva,mert anyuka nem tudta letenni a cigit vagy nem is akarta.

2010. márc. 16. 14:35
 25/87 anonim ***** válasza:
42%
14.32-értelmes gondolkodás....nekem sem kellett volna ide írnom! mert ez tényleg uszítás! megyek nyitok egy kérdést hogy elítélem aki nem hízik csak 5 kilót, vagy aki éppen hízik 25-öt, vagy aki nem eszik gyümölcsöt, vagy éppen sétál a szmogos utcán, aki megiszik egy kevés vörösbort vagy sört (mert bizonyítottan ez jót tesz). egyszóval mindenért uszítok ami nem rám tartozik! :-)
2010. márc. 16. 14:37
 26/87 anonim ***** válasza:
67%
bocsi: szóval azt akartam írni, hogy a gyógyszerek közül alig akarnak bármit megengedni, hogy bevegye a kismama, még ha kell is szednie, mert mondjuk asztmás, vagy epilepszás...az hazugság, hogy rosszabb az elvonási tünet... szakmai hazugság!!
2010. márc. 16. 14:37
 27/87 A kérdező kommentje:

Én nem provokálni szerettem volna és gyűlőlet sincs bennem!

Kismama vagyok és boldogan várom a babámat DE mint írtam a minap olvastam itt egy kérdést ahol anyukák bíztatták egymást hogy nyugodtan szívjad mert nem lesz baj hisz nekem sem lett bajom emg a szomszédnak sem.

Emelett nem tud elmenni egy normálisan és felelősségteljesen gondolkodó ember!!!

2010. márc. 16. 14:38
 28/87 anonim ***** válasza:
69%

Bizonyított???Olvass!!!

A dohányzás hatási a magzatra!!:A méreganyagokat nem tudja megszűrni a placenta!Kevesebb oxigén jut el a babához ami miatt nem fejlődik rendesen...a szívverés felgyorsúl az elek kitágúlhatnak amik könnyen meg is pattanhatnak!(agyvérzés....stb)

2010. márc. 16. 14:39
 29/87 anonim ***** válasza:
61%
Ha úgy gondolod a cigi jó a gyerekne csak szívd. Én nem ítélek el senkit. Csak a véleményem írtam. Mindenki azt tesz a saját testével és a gyerekével amit jónak lát. Az ő dolguk. Nekem semmi károm nem származik belőle, de ha ne adj Isten mégis beteg gyerek születne csak magára vessen. Viselheti egy életen át a következméyeket.
2010. márc. 16. 14:41
 30/87 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem fér a fejembe és nem tudom megérteni milyen neveltetést kaphatott vagy milyen értelmi szinttel és háttérrel rendelkezik egy olyen nő aki annyira nem tartja a születendő gyermekét hogy ne károsítsa direkt módon!

Lehet hogy nem lesz beteg mert szegény baba "megússza" de tényleg érdekelne hogy a dohányos kismamik a védőnő előtt is meggyújtanák a cigarettát???

2010. márc. 16. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!