Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?
Azon kívül hogy azt mondják kis súlyú lesz a gyermek vagy asztmás, milyen más bizonyított hatása van a dohányzásnak? Írom: BIZONYÍTOTT, orvosilag papírokkal alátámasztott és kivizsgált! kiaz aki azt mondja egy gyerek nem kapott volna agyvérzést pl. ha az anyja nem dohányzik? ki mondja hogy nem lett volna sztmás?
Azt én sem értem meg aki fél dobozzal is elszív egy nap! de azt hiszem jobb ha maszkkal a szánkon lépünk ki a szmogos városi útra, vagy lőjük le azt aki dohányzik a családban, az utcán mellettünk, mert az is éppoly káros!
Sehol nincs arról szó, hogy minden dohányzóa nyukának beteg gyereke születik. Annak mázlija van és tegye össze a két kezét, hogy ekkora szerencséje va.
Én ismerek olyan gyereket aki ilyen miatt lett beteg. Nem ajánlom senkinek. Az oké, hogy anyuka megérdemli, mert ki mint vet úgy arat. De szegény gyerek nem tehet semmiről. Szerencsétlennek az egész élete el van b@szva,mert anyuka nem tudta letenni a cigit vagy nem is akarta.
Én nem provokálni szerettem volna és gyűlőlet sincs bennem!
Kismama vagyok és boldogan várom a babámat DE mint írtam a minap olvastam itt egy kérdést ahol anyukák bíztatták egymást hogy nyugodtan szívjad mert nem lesz baj hisz nekem sem lett bajom emg a szomszédnak sem.
Emelett nem tud elmenni egy normálisan és felelősségteljesen gondolkodó ember!!!
Bizonyított???Olvass!!!
A dohányzás hatási a magzatra!!:A méreganyagokat nem tudja megszűrni a placenta!Kevesebb oxigén jut el a babához ami miatt nem fejlődik rendesen...a szívverés felgyorsúl az elek kitágúlhatnak amik könnyen meg is pattanhatnak!(agyvérzés....stb)
Egyszerűen nem fér a fejembe és nem tudom megérteni milyen neveltetést kaphatott vagy milyen értelmi szinttel és háttérrel rendelkezik egy olyen nő aki annyira nem tartja a születendő gyermekét hogy ne károsítsa direkt módon!
Lehet hogy nem lesz beteg mert szegény baba "megússza" de tényleg érdekelne hogy a dohányos kismamik a védőnő előtt is meggyújtanák a cigarettát???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!