Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira felháborító hogy...

Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
87%

Ha az ember saját maggán nem segít akkor más sem tud rajta segíteni. Ha valaki akar akkor le tud róla szokni. Minek csináltat magának az gyereket aki még a cigirőlsem tud lemondani.

Tényleg elég indok egy normálisan gondolkodó embernek, hogy egy kis élet fejlődik benne. Ez elég nyomósok a leszokáshoz. Mi más kellene? Ráncigálják el akarattal elvonóra? Ha a saját gyereke élete nem elég indok akkor azt akár fel is akaszthatják sem fog leszokni.

2010. márc. 16. 15:24
 62/87 anonim ***** válasza:
15:23-as! de ő legalább megtette, amit tudott. ez a szégyen!!!
2010. márc. 16. 15:25
 63/87 A kérdező kommentje:

De ha elég neked néhány slukk akkor miért nem teszed le legalább addig amíg terhes vagy?!

Én is letettem pedig néha marhára kívánom,és mint írtam valószínű fogok is dohányozni majd a szoptatás után!

Terhesség előtt erős dohányos voltam és nem kellett segítség hogy letegyen,egyszerűen nem gyújtottam meg és kész.

Agyban döl el minden,ahogy ezt már írták is!

Nem kell ide semmiféle terápia meg leszoktatás csak AKARATERŐ!

2010. márc. 16. 15:26
 64/87 anonim ***** válasza:
0%

15.15-ös!

a stílusod olyan mint egy falusi tahónak. márcsak egy traktor kellene és kapa!

2010. márc. 16. 15:27
 65/87 A kérdező kommentje:

Sokk volt amikor megtudtam hogy terhes vagyok,nem számítottam rá(természetesen tudom hogyan készül a baba).

Amikor a nőgyógyász azt mondta valószínűleg terhes vagyok akkor igen,erős dohányosként elszívtam az utolsó 2 cigarettámat és azóta sem!!!!

Nem vagyok rá büszke,de nekem elég volt egy "ön valószínűleg terhes" mondta és nem nyúltam többé a cigihez!

2010. márc. 16. 15:31
 66/87 anonim ***** válasza:
75%

Miért van szükségem arra a pár slukkra?

elkezdtem írni a választ, de kitöröltem. őszintén leírtam miért, de rájöttem: nem adok újabb támadási felületet a félreértőknek!

ez van. mindenesetre azt tudom ha sikerül letennem, hogy nem fogom támadni azt aki nem tud leszokni róla.azért számomra is durva a napi 5-10 szál cigaretta! :-((

én ennyit tudtam megtenni (egyenlőre)

2010. márc. 16. 15:32
 67/87 anonim ***** válasza:
75%

még mindig a 0,5-ös cigis vagyok!

én amikor + teszteltem, már nem gyújtottam rá...egészen egy hétig...

2010. márc. 16. 15:34
 68/87 anonim ***** válasza:
83%
itt nem lesz IGAZSÁG! amíg a cigit árulják, levehető szabadon a polcról, mert ez a dohánygyárak markáns érdeke, addig ez lesz és méginkább ez lesz. azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért kell szoptatás után mindenképpen visszaszokni? a gyereket fel is kell nevelni! vagy nem? az én szomszédom igenis tüdőrákban halt meg, dohányosan és egy cukorbeteg isnerősöm kivéteklével mindnek a cigitől lett idő elötti és súlyos érszűkülete. mi lesz az unokákkal?
2010. márc. 16. 15:35
 69/87 A kérdező kommentje:

Nem támadási felület az ha leírod miért szívod,bár nincs rá mentség!

De legalább te belátod hogy "rosszat" teszel!

Jöhet a következő lépés...

2010. márc. 16. 15:36
 70/87 anonim ***** válasza:
0%

15-35-ös.

újabb vita alapot írtál! nagyapám 73 évesen halt meg és 11 éves korától cigizett. pedig régebben erősebbek voltak a cigaretták.

dédapám tíz éves korától cigizett, meg régta a dohányt és 84 évesen egy tehén öklelte fel.

nagymamám sosem ivott, nem dohányzott és 73 évesen agyvérzést kapott és elhagyott minket!

itt is van ellenpélda, ez éppúgy meddő vita, hidd el!

2010. márc. 16. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!