Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?
15.15-ös!
olvasd már el újra a hozzászólásomat! épp az a lényeg hogy a drogot és az alkohlelvonást támogatják,(azt írtam) a dohányzást meg úgy old meg ahogy akarod! pedig sem a drog sem az alkohol nem kötelező!
Ngyon durva.
Még mindig megtudok döbbeni!
Ha dohányzó kismamát láttok az utcán mi az első gondolatotok?-Jaj,szegényke,nem tudja letenni a cigit,és nem is segít neki senki.
Röhejes!
Mi lehet annál nagyobb motiváció a leszokásra minthogy egy új kis élet fejlődik valakiben?!
És igenis ha vannal olyan kismaminak nevezett nők akik nyugodtan rágyújtanak most is akkor érezzék azt hogy ilyen információmorzsa elég nekem ahhoz hogy szánalmas,akaratgyenge és önző embernek tituláljam őket!!!
Csak tudjátok itt csak az volt aki nem dohányzott. rajtam csattant az ostor, aki elszívok 0,5-0,5 szál cigit egy nap...azaz még annyit sem, mert leírom: beülök a vécére, meggyújtom a cigit, beleszívok hármat és dobom is a vécébe! ez van reggel, este! és nem négyet, meg nem kettőt, hanem hármat! de itt vagyok, és próbálok szólni azok nevében akik éppúgy normálisak mint bárki más, csak éppen a szenvedély rabjai.
egyébként én is haragszom azokra akiket a kórházban látok mint ma: nagy hassal, mezítláb(papucsban), hálóingben és vékony köntösben állnak az udvaron és cigiznek! és mivel gyakran járok el arra, látom hogy ezek bentfekvős kismamák akiket szinte minden arrajárásomkor látok!
Kedves kérdező, én nem értelek téged. Tudod, hogy a dohányzás az első három hónapban a legkártékonyabb, legveszélyesebb.
Ennek ellenére amikor MEGTUDTAD, HOGY TERHES VAGY, elszívtad az utolsó 2 cigidet??????? Akkor már voltál pár hetes terhes!
Most akkor hogyan is van ez?????
Az anyuka, aki megírta először, hogy néha az orvos hagyja dohányozni a kismamát. És én letettem a cigit már a gyerek tervezésekor. Te miért is nem??? Vagy akkor miért kiabálsz itt nagy hangon???
Nem értem.
Látjátok, ez a baj itt!!!! MINDIG MINDENT félreértettek!
nem azt írom hogy sajnálni kell őket, azt sem hogy a bátyámnak (mellesleg nem idegbeteg csak idegesebb volt, úgyhogy kedves válaszoló ne szólj ilyen stílusban a családomról)bárki vegyen bármit! de ne várjatok akkor csak egy véleményt, márt mást úgyis kiforgatjátok. azt hiszem kultúráltan, őszintén írtam. mégis majd minden válaszomat kiforgattátok!
egyébként meg lehet lázadni a drogelvonó és az alkoholelvonók ellen is, ha nem akarjátok hogy nikotinelvonó is legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!