Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Annyira felháborító hogy...

Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 13:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
72%

Igen sajnos a mai világban már minden káros!De kárdem én!!??Minek mérgezzem még feleslegesen magam pluszba??

Nem elég ami amúgy is van?És segítséget a dohányzásról való leszokáshoz?Minden agyban dől el!Ha valamit én nagyon akarok akkor úgy lesz!!Csak elhatározás kérdése!Hogy nekem mi a fontos!!Ennyi!

2010. márc. 16. 15:01
 42/87 A kérdező kommentje:

Kedves hosszú választ író!

Te is itt vagy és írsz.

A legnagyobb baj az olyan kérdésekkel ahol kismamák egymást bíztatják a dohányzásra hogy "kvázi" megnyugtatnak olyan akaratgyenge embereket akik nem képesek letenni a "bagót" a pozitív teszt ellenére sem!

Akkor legyen az én kérdésem egy ellenpélda!

A dohányzás ROSSZ DOLOG!!Állítja valaki hogy nem az?!

A szmoghoz pedig kár hasonlítani hisz amikor meggyújtja a cigarettát az ember akkor a saját kezével teszi azt,de ha nem is akkor a saját szájával és saját döntés alapján szívja el.

2010. márc. 16. 15:02
 43/87 anonim ***** válasza:
67%
Pontosan!Minden rajtam múlik!És ha én nem akarok valamit akkor az úgy lesz! :) ;)
2010. márc. 16. 15:04
 44/87 anonim ***** válasza:
0%

14.59-es.

tudod az a baj hogy sokan csak vádakoznak meg minden kreténnek elhorják az embert. de senki nem támogatja semmiben ezeket a kismamákat...de nem csak őket, másokat sem. van drogelvonó, alkoholelvonó. meg van drága 20ezer forintos hókuszpókusz hogy letegye az ember a cigit. pedig az előző kettő sem kötelező! azt könnyű mondani hogy tegyük le! de egyik sem mondja hogy hogyan? a bátyám egyszer letette teljesen a cigit. idegbeteg volt, kiabált, veszekedett, türelmetlen volt. hízott 20 kilót. nem bírta tovább cigi nélkül, visszaszokott. azóta olyan mint régen :-) egyik szenvedélybetegség sem kötelező. viszont vannak olyanok akik antidepresszánsra isznak, pedig az sem lenne kötelező. mégis gyógyíttatjuk őket. aki viszont leszokik a cigiről annak saját költségén kell állni mindent ha nincs akaratereje! és ezt nem értik és segítik sokan! betegségben összefog az ember, de ez az egy dolog sosem kap segítséget!

2010. márc. 16. 15:05
 45/87 anonim ***** válasza:
51%
tehát akkor a szmogot nyugodtan tetézzük meg még napi 10 szál cigivel? attól még jobb lesz a magzat helyzete? mert ugye utcára menni muszály, a bunkó dohányzó ismerősöket, akik a pofádba fujják a füstöt el lehet hajtani, de arra, hogy rágyújtsatok, arra ki kötelezett? eladtátok a lelketeket, meg a testeteket is! rabszolgák vagytok! a cigaretta rabszolgái és nem is akartok szabadulni! ma már drogosok is le tudnak szokni, ha nagyon akarnak, akkor ti nem? egy gyereke élete nem ér ennyit?
2010. márc. 16. 15:08
 46/87 anonim ***** válasza:
66%
Nekem ne mondja senki hogy enm lehet letenni a cigit csak szimplán az akarat segítségével vagy akár arra gondolva hogy nem mérgezem a gyerekem!10év után én is le tudtam rakni a gyerek elött mindenféle "mellékhatás"nélkül!Mert én így akartam!!!
2010. márc. 16. 15:09
 47/87 anonim ***** válasza:
12%

Nos, a dohányzás rossz! és rossz az is hogy régi, öreg autóval járnak az úton. rossz hogy száll a kémányekből a veszélyes füst. mégsem teszünk ellene. begyújtunk amivel tudunk, vezetjük azt amit lehet.

Rossz a cigi én is tudom, rossz az a 0,5-0,5 szál amit elszívok így 13 hetesen. akaratgyenge vagyok és nincs annyi akaraterőm hogy ez fejben dőljön el! próbáltam, egy hétig bírtam. nem volt székletem, fájt a gyomrom, puffadt voltam, ideges és másra sem tudtam gondolni csak a cigire! híztam 5 kilót.

ez van! nem vagyok büszke rá, és csak abban bízok hogy sikerül végleg letennem . azaz tudom nem végleg, hisz a szoptatás után tuti én is visszatérek a régi énemhez! :-(

2010. márc. 16. 15:09
 48/87 anonim ***** válasza:
0%

15:09-es!

bocsi, de én mondom! van aki nem tudja letenni! 91 januárja óta dohányzom!

még mindig a 13 hetes kismama

2010. márc. 16. 15:11
 49/87 anonim ***** válasza:
83%
Jó....de addíg ne szívd....majd utánna!!!És persze ne a gyereked mellett!!:)
2010. márc. 16. 15:11
 50/87 anonim ***** válasza:
84%
Jól van!!Ennyi....én nem papolok tovább!!!Mindenki azt csinál amit nem szégyel!!De hamár gyerek van...és felelősséget vállalunk érte azt nem csak akkor kell amikor megszületik hanem elötte is!!
2010. márc. 16. 15:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!