Annyira felháborító hogy vannak itt olyan kismamák akik nyugtatják egymást hogy a dohányzás nem árt a magzatnak! Csak én érzem úgy hogy ez minimum szánalmas?
Igen sajnos a mai világban már minden káros!De kárdem én!!??Minek mérgezzem még feleslegesen magam pluszba??
Nem elég ami amúgy is van?És segítséget a dohányzásról való leszokáshoz?Minden agyban dől el!Ha valamit én nagyon akarok akkor úgy lesz!!Csak elhatározás kérdése!Hogy nekem mi a fontos!!Ennyi!
Kedves hosszú választ író!
Te is itt vagy és írsz.
A legnagyobb baj az olyan kérdésekkel ahol kismamák egymást bíztatják a dohányzásra hogy "kvázi" megnyugtatnak olyan akaratgyenge embereket akik nem képesek letenni a "bagót" a pozitív teszt ellenére sem!
Akkor legyen az én kérdésem egy ellenpélda!
A dohányzás ROSSZ DOLOG!!Állítja valaki hogy nem az?!
A szmoghoz pedig kár hasonlítani hisz amikor meggyújtja a cigarettát az ember akkor a saját kezével teszi azt,de ha nem is akkor a saját szájával és saját döntés alapján szívja el.
14.59-es.
tudod az a baj hogy sokan csak vádakoznak meg minden kreténnek elhorják az embert. de senki nem támogatja semmiben ezeket a kismamákat...de nem csak őket, másokat sem. van drogelvonó, alkoholelvonó. meg van drága 20ezer forintos hókuszpókusz hogy letegye az ember a cigit. pedig az előző kettő sem kötelező! azt könnyű mondani hogy tegyük le! de egyik sem mondja hogy hogyan? a bátyám egyszer letette teljesen a cigit. idegbeteg volt, kiabált, veszekedett, türelmetlen volt. hízott 20 kilót. nem bírta tovább cigi nélkül, visszaszokott. azóta olyan mint régen :-) egyik szenvedélybetegség sem kötelező. viszont vannak olyanok akik antidepresszánsra isznak, pedig az sem lenne kötelező. mégis gyógyíttatjuk őket. aki viszont leszokik a cigiről annak saját költségén kell állni mindent ha nincs akaratereje! és ezt nem értik és segítik sokan! betegségben összefog az ember, de ez az egy dolog sosem kap segítséget!
Nos, a dohányzás rossz! és rossz az is hogy régi, öreg autóval járnak az úton. rossz hogy száll a kémányekből a veszélyes füst. mégsem teszünk ellene. begyújtunk amivel tudunk, vezetjük azt amit lehet.
Rossz a cigi én is tudom, rossz az a 0,5-0,5 szál amit elszívok így 13 hetesen. akaratgyenge vagyok és nincs annyi akaraterőm hogy ez fejben dőljön el! próbáltam, egy hétig bírtam. nem volt székletem, fájt a gyomrom, puffadt voltam, ideges és másra sem tudtam gondolni csak a cigire! híztam 5 kilót.
ez van! nem vagyok büszke rá, és csak abban bízok hogy sikerül végleg letennem . azaz tudom nem végleg, hisz a szoptatás után tuti én is visszatérek a régi énemhez! :-(
15:09-es!
bocsi, de én mondom! van aki nem tudja letenni! 91 januárja óta dohányzom!
még mindig a 13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!