Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam(10 hós) és úgy tűnik négyesikreket várok! 6Hét+5 napon voltam tegnap a doki szerint! Nem védekeztünk a férjemmel mert úgy voltunk vele hogy ha jön a kistesó akkor jön, örülünk neki, de ezzel nem számoltunk. Egyáltalán ki lehet hordani négy gyermeket?? Köszönöm ha valaki tanácsot ad vagy egy kis lelket önt belém mert boldog is vagyok és nagyon kétségbeesett is...

2015. okt. 10. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ, milyen típusú nevek tetszenek?

Hagyományosak, tucatnevek vagy ritkábbak, vagy a nagyon extravagánsak?

2015. okt. 17. 23:08
 32/84 A kérdező kommentje:
A fiam Kristóf, tetszik még a Dániel, vagy lányban pl a Zoé,Szabina,Dóra,Karola. Most ahogy írom , a Dani-Dóri nem hangzik rosszul esetleg :)
2015. okt. 17. 23:40
 33/84 anonim ***** válasza:

Dániel, Ábel, Dávid, Áron

Dóri, Lora, Liza, Hanna

Nagyon szurkolok Nektek!😊

2015. okt. 18. 07:35
 34/84 anonim ***** válasza:

annyira gratulálok :)

azt lehetne kérni, hogy folyamatosan tájékoztass minket.?

drukkolok:)

2015. okt. 18. 10:24
 35/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szép nevek, férjemnek is majd megmutatom :) Persze, amikor van fejlemény , mindig írok. Pénteken megyek ismét dokihoz, kíváncsi vagyok mi lesz :)
2015. okt. 18. 17:46
 36/84 anonim válasza:

Szia. :)

Én is izgatott vagyok, pedig nem is rólam van szó hanem rólad, a te kis tüneményeidről.👶👶😊

Nem sajnos nlogba nem kezdett bele. A kicsik is mind egészségesek neki, nagyon örül a 6 kis csöpségnek. :)

A szobájukat az apuka már tervezi. Az anyuka meg nagyon büszke, pedig még meg sem születtek a kicsik. Tegnap volt vizsgálaton, mi is mentünk, a végén megnéztem(megtapogattam) a pocakját és csak úgy rugdosták, belölük biztos jó focista lesz. ;)

Majd Írj még fejleményeket. Puszi.

2015. okt. 19. 10:00
 37/84 anonim ***** válasza:
Szorítunk, hogy minden rendben legyen :)
2015. okt. 20. 09:30
 38/84 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Leírom a fejleményeket. Tegnap voltunk vizsgálaton. Fejlődnek szépen a kis drágák,bár a D baba sajnos kisebb a többinél, ha még jobban lemarad akkor veszélybe sodorhatja a tesóit is. Most sokat pihenek ,szedem a vitaminokat, hátha sikerül neki. Ha nem sikerül,akkor el kell dönteni hogy csak őt vagy még egy magzatot vegyenek el, mert biztonságosabb sokkal a kettesiker-terhesség :( Ha még egy babát elvesznek,akkor elhelyezkedés alapján a C baba lesz az. Szóval keserédes az állapot. Kérlek szurkoljatok, a kis D babának pedig különösen.
2015. okt. 24. 15:23
 39/84 anonim ***** válasza:
52%
Szurkolok D baba! Kapd össze magad gyorsan :-) 💜
2015. okt. 24. 22:18
 40/84 anonim válasza:

D Baba D Baba D Baba!!!

Remélem minden rendben megy vele! 🚼 :):)

2015. okt. 25. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!