Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam(10 hós) és úgy tűnik négyesikreket várok! 6Hét+5 napon voltam tegnap a doki szerint! Nem védekeztünk a férjemmel mert úgy voltunk vele hogy ha jön a kistesó akkor jön, örülünk neki, de ezzel nem számoltunk. Egyáltalán ki lehet hordani négy gyermeket?? Köszönöm ha valaki tanácsot ad vagy egy kis lelket önt belém mert boldog is vagyok és nagyon kétségbeesett is...2015. okt. 10. 15:04
41/84 anonim válasza:
nagyon szorítok én is, sikerülni fog, a legkisebb lesz a legerősebb:-)
42/84 anonim válasza:
Szia! Nagyon szurkolok értetek:)
Bár nekem "csak" hármasikreim vannak, de így is próbára tett a terhesség.
43/84 anonim válasza:
minden rendben lesz. lehet most még leven maradva de befogja hozni a lemaradását. nagyon drukkolok a D babának.
44/84 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi volt tegnap az orvosnál? Nem felejtettem ám el, hogy mindig pénteken kell menned :-) Eszembe is voltál tegnap.
45/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm , nagyon aranyosak vagytok hogy drukkoltok, és az utolsó válaszoló hogy emlékezett :) Voltam dokinál és továbbra is kisebb a D baba, továbbra is a redukciót javasolják. Itthon meg parázsvita van ebből a dologból, igazából nem tudjuk hogy mi legyen. Gondolkozom rajta hogy kiirok egy külön kérdést amiben pro és kontra érveket kérek a GYK-s társaságtól, lehet hogy segitene átgondolni a dolgot. Annyi pozitívum van, hogy dobog a szívük,élnek mind a 4-en. Nagyon jó volt most is látni őket. Hajj, nehéz dönteni...Már szeretem őket.
2015. okt. 31. 12:47
46/84 A kérdező kommentje:
Hármasikres kismama, nálad egyformán nőttek a kicsik?
2015. okt. 31. 12:48
47/84 anonim válasza:
Szia, én voltam aki első körben irta a redukciót, hogy az az ajánlott, és a doki is ezt ajanlja, mert ez az ésszerű. Ha nem a redukció mellett döntesz, és válsz meg 2 gyerektől, akkor amiatt az egy lemaradott miatt elmehet mind. Hát ezt akarod? Vagy bevállalod a mar egészséges gyereked melle az esetlegesen nem egészségeset? Realisan kell gondolkodni és mérlegelni. Én biztos nem vállalnám a komplikációt, es gondolom naprol napra nagyobb a kockazat. Inkabb 2 egeszséges gyereket valasztanék, mert tudom hogy nekik is ez a jobb és nekem is!
48/84 A kérdező kommentje:
A természet döntött. Vérzéssel bekerültem a kórházba. :( Muszáj volt elvégezni a redukciót, különben mind a négy baba elment volna. Már csak ketten vannak. Szerencse hogy ők megmaradhattak. Még pár napig bent kell maradnom , maximum 1-2 hétig. Attól függ,hogy alakul a vérzés. Köszönöm mindenkinek a drukkolást.
2015. nov. 1. 20:15
49/84 anonim válasza:
De ők nincsenek veszélyben ugye?
Nagyon sajnálom, hogy két pici elment:-( ez nagyon nehéz lehet:-(
50/84 anonim válasza:
annyira sajnálom, annyira drukkoltam. bár azt nem igazán értem hogy a c babát miért kell ilyen helyzetben "eltávolítani"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!