Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam(10 hós) és úgy tűnik négyesikreket várok! 6Hét+5 napon voltam tegnap a doki szerint! Nem védekeztünk a férjemmel mert úgy voltunk vele hogy ha jön a kistesó akkor jön, örülünk neki, de ezzel nem számoltunk. Egyáltalán ki lehet hordani négy gyermeket?? Köszönöm ha valaki tanácsot ad vagy egy kis lelket önt belém mert boldog is vagyok és nagyon kétségbeesett is...2015. okt. 10. 15:04
1/84 anonim válasza:
Ki lehet hordani őket de arra számits hogy a terhességet kórházban kell töltenéd. Gratulálok.
2/84 anonim válasza:
Szerintem a természet be fog segíteni, valószínűleg lesz elhalás. 3 embriónál pedig ha jól tudom lehet kérni, hogy egyet "elaltassanak". Így szerintem a 2 magzatottal már könnyebben végig lehet vinni a terhesseget, de erre kérdezz rá az orvosodnál
3/84 anonim válasza:
Még annyit, hogy 2 gyermeknel sokkal kisebb a fejlődési rendellenesség kockázata, mint 4nél (természetesen) így ez a módszer a kisebbik rossz
4/84 anonim válasza:
gratulálok:-) én nem lennék képes kiválasztani egyet, hogy neki nem adok esélyt míg a többieknek igen. nem egyszerű ennyi picivel, de úgy tudnom, ennyi babánál lehet igényelni ingyenes segítőt, aki segít ellátni őket, nem mellesleg az anyagi juttatások is megnégyszereződnek. Egyből nagycsaládosak lesztek, ingyenes tankönyv, étkezés, utazás,adókedvezmények, szocpol, ez nem rossz szerintem.
5/84 anonim válasza:
Itt nem kell választani....az orvos dönt, nem a paciens, hogy a jobb szélső legyen az...inkább 2 egészséges baba, mint 4 sérült, itt ezt kell mérlegelni
6/84 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz...Legszivesebben mind a négy bébit kihordanám, de aggódom. A kisfiam rendkívül anyás, nem tudom hogy bírja ha hónapokat nem lehetünk együtt :( És természetesen nem szeretném ha betegek lennének a kicsik. Viszont megölni sem szeretném őket,egyikőjüket sem...
2015. okt. 10. 15:19
7/84 anonim válasza:
valamiért 4et szánt nektek a sors. ha mind a 4 magzat megmarad, valószínű hogy kórházban kell a terhességed bizonyos időszakát töltened. az is biztos hogy kora babák lesznek, de ezen már tudnak segíteni.
é biztos nem tudnék egyet sem elvetetni. volt már aki 6os 7es ikreket hordott ki, és mind egészséges.
én biztos megprobálnám kihordani. de az orvosok többet tudnak mondani.
én minden esetre gratulálok, én is kétségbe lennék esve, de biztos nagyon boldog is lennék
8/84 anonim válasza:
Wow, gratulálok! Megfelelő hátországgal a terhesség nem lesz gond. Én a későbbiek miatt sokkal inkább stresszelnék. Egyedül, úgy, h apa dolgozik, gyakorlatilag lehetetlen lesz a 4 kicsit menedzselni.
9/84 anonim válasza:
Szia! Egy kedves ismerősöm járt így, hogy a kislányának szeretett volna egy kis tesót. Hát három lett belőle spontán. Az első ilyen UH után amikor megmondták neki sokkot kapott és egyfolytában sírt, hogy mi lesz . Mind a három embrió megmaradt és szépen fejlődtek is. Egy pár hét után sikerült feldolgozni a hírt és már nagyon örültek neki. A 27. terhességi hét betöltése után már be kellett feküdni a kórházba, a 34. hétig sikerült bent "tartani"őket. Mindhárom baba egészségesen, 2000g körüli súllyal született császárral. Egy hétig voltak csak inkubátorban illetve pár napot légzéssegítőn. Ennyi gyerkőcnél kérhettek segítséget, rendelnek ki illetve önkormányzati segítséggel nagyobb lakásra is igényt tarthattok ha nagyon gáz a hely. Nem könnyű most már 4 gyerekkel nekik de nagyon boldogok, imádják őket és már nem bánják, hogy így alakult. :-)
10/84 anonim válasza:
A családban előfordultak ikrek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!