Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! 19 hetesen nektek...

Kismamák! 19 hetesen nektek is fájt a derekától? Többnyire elmúlt 1-2 napra,de ismét ébredés után előjött, és azóta nem múlik! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
febr. 2. 08:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Valószínű rossz pózban alszol. Vagy a matrac nem jó. De ilyenkor a kicsi is eltud nyomni bent ideget.

Teljesen normális.

febr. 2. 09:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Kezdek félni miatta, amúgy nagyon sokat parázok!
febr. 2. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A következő hetekben rengeteg furcsa dolgot fogsz érezni, tapasztalni. Próbálj megnyugodni, mert hosszú hetek várnak így Rád és a kicsinek se tesz jót az idegeskedésed.
febr. 9. 10:42
 4/13 A kérdező kommentje:
Furcsa dolgok? Például miket? :)
febr. 9. 12:13
 5/13 anonim ***** válasza:

Fájni fognak olyan dolgok, amikről nem is tudtál. Nekem a kedvenc érzésem, mikor úgy fáj hirtelen járás közben, mint lábközött rúgtak volna 😅 keresztbe a szeméremcsont fájdalom is izgalamas, vagy a combtő, mikor lépsz és közben még a hajadig is elhatol a fájdalom. Baromi ijesztő, de normális... vagy erős alhasi fájdalom járás közben...alig tudtam hazahozni a fiamat a suliból...kapu előtt megálltam és mondtam várjon, mert nem tudok lépni. Ülve egyébként nem fájt (innen lehet tudni, hogy nincs baj, ha van póz amiben nem fáj, akkor minden ok).

Az éjszakai comb-fenék izomgörcs is fantasztikus, mikor épp rohanna az ember pisilni xD, vagy mikor nem tudod magad megtörölni a wc-n, mert úgy alszik a baba, hogy fáj előrehajolni és nem érsz le oda... 🤣

Na és a jó kis bimbófájás viszketéssel xD... nő feszül reped szárad sebesedik és letépbéd a böröd a viszketéstől.

Na szóval nálam pl ilyesmik jönnek mennek 😁

Vannak szerencsések, akiknek semmi bajuk, vagy kevés bajuk van, vagy ennél is több 😁 sose lehet tudni, de mindig akad fura dolog.

Ezek azok a dolgok szerintem, amikről nem szoktak annyit beszélni, pedig egy kismama sok mindent meg tud szenvedni. Első babával nem volt ennyi gondom...imádtam. most már nagyon szeretnék túl lenni rajta :)

febr. 9. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az #5. kb. le is irta. Még talán a bordákat belülről lerúgó baba láb, ami nagyon fura érzés
febr. 9. 16:06
 7/13 anonim ***** válasza:

5#

Na azt még nem tapasztaltam, de hallottam róla 😁

febr. 9. 16:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Erős alhasi fájdalom? Görcsös fájdalom? Tompán, néha erősebben görcsöl kissé az alhasam tegnap óta,derekam azóta is fáj. Kis időre zuhanyzás után+sok magnézium elmúlt,de ismét előjött másnapra.
febr. 10. 06:57
 9/13 anonim ***** válasza:
Amíg a mindennapi tevékenységben nem uavar, pl nem kell elfeküdj vagy összegörnyedj addig normális.
febr. 10. 07:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Remélem,hogy nem lesz gond. Próbálok pihenni,sajnos már 2x voltam kórházban emiatt.
febr. 10. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!