Jóslófàjàs milyen érzés?
Nekem olyan volt, mint a rendes fajas a vajudas elejen. Tudom ez nem segit 😂
De x percenkent (vagy orankent, 2 orankent) jott es x masodpercig tartott, picit bekemenyedett a hasam kozben, de nem volt folyamatos fajdalom.
Annyi volt csak a kulonbseg, hogy nagyon rendszertelen volt es zuhanyzasra elmult altalaban.
Az igazi fajasok zuhanyzasra erosodtek nekem.
De jol megszivatott a termeszet ezzel, mert 37. hettol kb 2-3 naponta azt hittem, hogy beindul a szules, annyit josloztam, de vegul 41 hetre szultem.
Első babával egyszer volt jóslóm, olyan 3 órán keresztül, változóan jött, de olyan fél percig tartott. Onnan lehet észrevenni, hogy szakaszos és konkrétan érzed, hogy van eleje meg hirtelen vége.
31 hetes vagyok, az elmúlt napokban este mikor fekszek le aludni, nekem is vannak mensigörcs jellegű alhasi fájdalmaim, de ez inkább csak van és aztán elmúlik... nem tér vissza. Néha még a derekam is társul hozzá. ez eltart pár percig, aztán megszűnik. Ha neked is ilyesmi, akkor az biztos, hogy nem jósló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!