Milyen érzés a jóslófájás?
Figyelt kérdés
Második terhességem, de elsőnél nem volt jóslófájásom csak keményedésem (császár is lett indítás után mert nem tágultam). Most másodikkal vagyok várandós 29 hetes. És már reggel úgy keltem hogy bal oldalt fáj a derekam. Most eljutottam oda, hogy fáj a derekam mindenhol és mensi szerűen görcsöl a hasam, de folyamatosan. Néha kicsit jobban, néha meg csak nagyon picit. Ez lenne a jóslófájás? Jelenleg zuhanyozni nem tudok elmenni mert egyedül vagyok a picivel. Vettem be még korábban egy rubophent meg magnéziumot de nem érzek változást. Ha felállok és mozgok akkor talán jobb de fekve/ülve kellemetlen.nov. 28. 14:01
1/4 anonim válasza:
Szia. Kb egyidőben vagyunk, 31 hetes vagyok és pont panaszkodtam a férjemnek, hogy nagyon fáj egész nap a hasam. Lehet időjárást érezzük meg itt már a harmadik trimeszterben. Eleinte Én is jósló fájásra gondoltam, de mivel egész nap tart így nem gondolnám, hogy az lenne.
Ami még fontos, hogy Én jelenleg is dolgozom még és napi 9 órát ülök az irodában. Próbálom ennek betudni, hogy a sok üléstől fáj már a pocak (hétfőtő HO-ban dolgozom tovább).
2/4 anonim válasza:
Menzesz szerűen fájt a hasam nekem is. Elég gyakran, hosszabb-rövidebb szünetekkel. Viszont nem folyamatosan, ilyen pár másodperces enyhe görcsök voltak. A terhesség vége felé főleg erősebben éreztem, nemegyszer volt, hogy az időt nézegettem de ebben semmi rendszer nincs és az ideje se mérhető. De enyhébb verziója már 30 hetes kor körül is volt, akkor legalább még nem mindennap.
3/4 anonim válasza:
Nekem volt olyan erős, mint a szülési fájások...csak rendszertelenül.
4/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg enyhe jóslók lehettek mert elmúlt egy idő után. Néha erősebb lett aztán visszagyengült. A derekam viszont egész nap fájt. Hol jobb hol rosszabb volt. Gondolom elaludhattam.
nov. 28. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!