Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam(10 hós) és úgy tűnik négyesikreket várok! 6Hét+5 napon voltam tegnap a doki szerint! Nem védekeztünk a férjemmel mert úgy voltunk vele hogy ha jön a kistesó akkor jön, örülünk neki, de ezzel nem számoltunk. Egyáltalán ki lehet hordani négy gyermeket?? Köszönöm ha valaki tanácsot ad vagy egy kis lelket önt belém mert boldog is vagyok és nagyon kétségbeesett is...2015. okt. 10. 15:04
71/84 A kérdező kommentje:
Én is kellemes ünnepeket kívánok, bár igaz,karácsony már elmúlt :) Nagyfiam nagyon élvezte a karácsonyt, mi is nagyon boldogok vagyunk,végig itthon lehettem velük, bár szigorúan feküdnöm kell,de itthon a legjobb <3 már van egy kis pocim is, fiammal még nem volt ilyenkor, de hát gondolom így bőven nagyobb lesz. Mekkora lehetne ha négyen lennének..hajj... de örülök a két kis törpinek és az okos nagy bátyjuknak is :)
2015. dec. 28. 18:46
72/84 anonim válasza:
:)
Nemüket mikor lehet tudni majd?
Én már 25 hetes vagyok, de csak januárban lesz biztos, de fiúnak tűnik :)
73/84 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik fiú-lány ikerpár lesznek ! :)
2016. jan. 6. 12:02
74/84 anonim válasza:
Jaj de jó! Mindig is szerettem volna egy fiú-lány ikerpárt!😊 sajnos már kicsi rá az esély, de a remény hal meg utoljára!😊 neveitek vannak már?
75/84 A kérdező kommentje:
Dani-Dóri , vagy Szilárd-Szabina :) Szalai a családnév:)
2016. jan. 6. 20:02
76/84 anonim válasza:
Gratulálok!!!! :)
Talán a Dani-Dóri jobban tetszik a vezetéknévhez egy picit, de a másik is passzol, édesek lesznek! :))
Hány hetes vagy?
Jó egészséget a továbbiakban is!
77/84 anonim válasza:
Nekem is a Dani-Dóri páros tetszik jobban! Engem is érdekelne, hányadik hétben jársz? Minden rendben?
78/84 A kérdező kommentje:
Uh szerint a 19. Héten vagyunk, jól vagyunk Köszönjük. Mocorognak sokat a picurik,nőnek, fejlődnek. Letettem a voksom a Dani-Dóri nevek mellett. Dórika egy kicsit kisebb, de nem sokkal, és teljesen egészséges. Végül is lány, szóval ez így jó is. A pocim már most hatalmas. Nem tudom meddig húzom így,de a méhszáj rendben van. Köszönöm az érdeklődést ,kedvesek vagytok :)
2016. jan. 8. 15:23
79/84 anonim válasza:
szuper:) örülök hogy jól vagytok:) nekem is a Dani Dóri tetszik jobban. sajnálom a másik két törpét jó lenne ha ők is itt lennének. drukkolok. továbbra is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!