Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ez sok kiló már most?

Szerintetek ez sok kiló már most?

Figyelt kérdés

Sose voltam az a vékony testalkatú meg a pcos és endometriózis is hozzá tesz sajnos a nehéz fogyásnak,na de nem ez a lényeg,hanem az,hogy második terhességem 68 kilóval kezdtem és most vagyok 7 hetes és már majdnem 72 kiló vagyok és sajnos a magasságomhoz ez sok szerintem mivel 160 cm vagyok

Első terhességem is mondjuk 68 kilóval kezdtem és 85 kilóval mentem szülni,de ott egészen a 4-5 hónapig nem jött fel úgy plusz kiló,de most nagyon hamar hiszen már most látszik a hasam és néha azt érzem mintha puffadnék és nagyon fáradt vagyok nemtudom egésznapot végig tudnám aludni,de este meg hiába vagyok álmos nem megy az alvás

Elsőnél is sokat aludtam,de ennyit nem mint most

Na de a lényeg ,hogy nem értem mitől jönnek fel rám ilyen hamar a

kilók ,pedig nem tömöm magamba az ennivalót ugyan úgy eszek mint eddig,sőt az elsőnél nem is figyeltem úgy az étkezést ott sokkal többet ettem most próbálom figyelni,hogy ne legyen sok a kalória azért meg az édesség ilyeneket nem eszek úgy és mégis ilyen hamar felfut sajnos

tegnap 23:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!