Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam(10 hós) és úgy tűnik négyesikreket várok! 6Hét+5 napon voltam tegnap a doki szerint! Nem védekeztünk a férjemmel mert úgy voltunk vele hogy ha jön a kistesó akkor jön, örülünk neki, de ezzel nem számoltunk. Egyáltalán ki lehet hordani négy gyermeket?? Köszönöm ha valaki tanácsot ad vagy egy kis lelket önt belém mert boldog is vagyok és nagyon kétségbeesett is...2015. okt. 10. 15:04
21/84 anonim válasza:
Huuh. Nem semmi, nekem az unokanővérem 6-dik hónapban van 6-os ikrekkel. Biztos nem lesz nekik könnyű, de nekik eddig nem sikerült, nagyon akartak már gyereket. És végre összejött nekik, hát mindkét szülő nagyon boldog volt. A mamám az meg főleg..egyszerre 6 unoka. ☺☺☺
Majd írd le a fejleményeket. 😊
22/84 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ilyen sikertörténetekről olvasni, hogy ötös- és hatosikreket is sikeresen ki lehet hordani. Az ötösikrekről lehet tudni, hányadik hétre születtek? A hatosikres kismami gondolom kórházban van...ő magyar? Mit lehet tudni róla? Ír blogot esetleg vagy ilyesmi? (Te jó ég, 6 baba, én nem térek magamhoz péntek óta, hogy négy baba van a méhemben,de hat.....)
2015. okt. 11. 17:51
23/84 anonim válasza:
Hát én csak jó egészséget és sok boldogságot szeretnék kívánni nektek a gratulációm mellé!
25/84 A kérdező kommentje:
Pénteken. Akkor meglátjuk , mind a négy babának van-e szívhangja továbbra is. Az orvos feltételezte hogy lesz természetes redukció.
2015. okt. 12. 11:14
26/84 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Izgulok, mi lesz a dokinál pénteken. Gondolkodtam rajta, mi lesz ha meglesznek a babák. Anyukám tud valamennyit segíteni,mert nyugdijas, de lehet hogy egy segítő pluszban még kelleni fog. Nem lesz egyszerű de menni fog...csak tarthassam meg őket..
2015. okt. 13. 11:19
27/84 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megvan mind a négy baba! Van szívhangjuk is, láttam a pulzálást! Javasolták a mesterséges redukciót. Én amellett vagyok hogy tartsuk meg mind ax négy bébit, férjem kétségbe van esve...
2015. okt. 16. 18:24
28/84 anonim válasza:
Ó, ez csodás érzés lehetett :)
Gratulálok!
Nehéz döntés, nagyon is....
De talán nem véletlen kaptátok ezt a 4 èletkèt... :)
29/84 anonim válasza:
Hűha, nem semmi! Gratulálok még egyszer! Követem továbbra is, írj majd, hogy mi van veletek. Vigyázz magadra nagyon!
30/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Csodálatos volt látni őket, igen :) Egyelőre azt beszéltük meg hogy a természetre bízzuk a dolgot..ha mind a 4 kicsit ki tudom hordani,at a legnagyobb öröm, de ha lesz redukció akkor ahányan születnek,annyi babát fogunk szeretettel várni. :) Amúgy már most javasolt feküdnöm, és nem szabad túl sokat emelnem, de hát a (most már) 11 hósomat se hanyagolhatom. Párom és édesanyám nagyon sokat segít. Most hetente fogok orvoshoz járni, és kis dózisban kapok progeszteront. Úgy tudom ez arra van hogy ne vetéljek el (?) . Hát igen, több baba ,nagyobb kockàzat. Viszont már neveken gondolkodom, igyekszem teljesen pozitívan állni a dolgokhoz, így négy egymáshoz illőt próbálok találni, illetve 8-at , mert 4 lány-és 4 fiúnévvel minden variációra fel tudok készülni. Szalai névhez szerintetek mi illene?
2015. okt. 17. 21:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!