Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Édes vagy sós dolgokat kívántá...

Édes vagy sós dolgokat kívántál várandósan?

Figyelt kérdés
Végül fiú vagy kislány született?
febr. 2. 08:31
A kérdező szavazást indított:
Édeset - lány
Édeset - fiú
Sósat - lány
Sósat - fiú
14 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lányomnál inkább édeset, fiamnál mindent.
febr. 2. 08:34
 2/14 anonim ***** válasza:
68%

Mindent, csak édeset NEM. Az esküvő napján lett pozitív a tesztem 1.5 év próbálkozás után. A saját esküvői tortámból nem ettem szinte.

Ez a terhesség végéig megmaradt,hogy édeset nem voltam képes megenni.

Amit viszont imádtam, azok a gyümölcsök. Végtelen mennyiségű nektarin barackot és birsalmát (nagyon-nagyon szeretem nyersen) ettem.

Már úgy becéztem a lányom a hasamban, hogy gyümölcsevő denevér 😅😅.

febr. 2. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindentől undorodtam, fiú lett.
febr. 2. 09:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sósat kívántam a lányomnál és a fiamnál is.
febr. 2. 09:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
febr. 2. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét terhességem szinte ugyan olyan volt és ugyan azokat is kívántam jobban illetve ugyan úgy mindentől indorodtam. Egyik fiú másik lány.

A különbség, a fiam kipihente magát odabent, rúgást csak a legvégén tapasztaltam meg...a lányom meg minden napos karateedzést tart odabent...olyanokat érzek, amiket eddig nem.

Szerintem nincs közele az ételeknek vagy a tüneteknek a baba neméhez :)

31hkm

febr. 2. 09:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem voltam kivanos, vagyis inkább úgy mondom, hogy mint mindig, akkor is minden jól esett, mert imádok enni :D de nem kifejezetten ez a sós, vagy édes, vagy 1-2 fajta kaja, amiért ölni tudtam volna. Fiam lett amúgy, de szerintem semmi összefüggés nincs.
febr. 2. 11:17
 8/14 anonim ***** válasza:
A kisfiammal sósat, a kislányommal édeset. Főleg a fagyit. Pedig nem szeretem a fagyit és alapjáraton sós párti vagyok.
febr. 2. 12:07
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem voltam különösebben kívánós, de talán inkább az édeset. Amibe szerintem "belepusztultam volna"😀, az az, ha nem ihatok tejet/kakaót. A nyári több hetes 40 fokban napi egy liter is lecsúszott jó hidegen. Kisfiam van.
febr. 2. 12:27
 10/14 anonim ***** válasza:

Se édeset se sósat nem kívántam különösen.

Az elsőnél a savanyú uborka volt az extra, fiú, a másodiknál kefírt bármihez bármennyit. Lány.

febr. 2. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!