Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vesefájdalom várandósan?...

Vesefájdalom várandósan? kinek volt hasonló?

Figyelt kérdés

Sziasztok leírnám nektek a kis történetemet, köszönöm ha elolvasod! 17 hetes terhesen vesefájdalmaim voltak, a vizeletben csak kevés fehérje volt de kaptam antibiotikumot a háziorvosomtól, azonban sürgősségire kerültem pár nap után, mert egyre jobban fájt és nyilván féltettem a babát is hogy nehogy baja legyen. Ott azt mondták, hogy a baba fekszik a húgycsövön ezért pang a vizelet a vesében. Csinàltak ultrahangot ahol megnézték a vesémet, de nincs vesetágulat. 3 hétig minden rendben volt, de most, lassan 21 hetes leszek és pár napja újból vesefájdalom kínoz, méghozzá olyan, hogy alig bírok aludni, egész nap fáj, ritka ha kicsit elmúlik. A kórházban egyébként semmit nem csináltak azon kívül, hogy kaptam no-spa-t, mivel az antibiotikumot is a háziorvosom írta fel. Màr a fàjdalomcsillapító sem segít, amit nyilván nem is szívesen szedek mert nem tesz jót a babának ha állandóan azzal tömöm magam. Tanácsolták, hogy négykézláb álljak, de az sem segített. Valakivel előfordult már hasonló? Ha igen, mi lett a vége?

Kötekedő kommentelők kíméljenek kérem.

nov. 3. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Én magánorvost is megkísérelnék.
nov. 3. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Magánba voltam a hasi ultrahangon ahol a vesémet nézték, mert a kórházban nem vizsgálták meg
nov. 3. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én megnézetném a helyedben. Nekem 24 hetesen fájt a vesém (nem tudtam a hátamon feküdni), majd egyik napról a másikra elmúlt. Rá 2 napra 40 fokos lázam lett, azonnal mentünk az ügyeletre. Kiderült, hogy vesetágulatom és vesemedence gyulladásom van. (2 hetet töltöttem el a kórházban.)
nov. 4. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!