Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki járt már hasonló...

Valaki járt már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám 06.21-én kezdődött. Ekkor töltöttem a 12+0-t. Elkezdtem barnázni, amit először a bugyimon vettem észre, utána csak törléskor. Felhívtam az orvosom, aki azt mondta szedjek utrot 3x1-et (200mg). El is kezdtem szedni. Másnap reggel sötétebbbarna folyásom volt, ekkor már szóltam a páromnak, hogy menjünk be az ügyeletre. Ott egy nem túl kedves orvos közölte, hogy hüvelygyulladás, a babának nincs baja, használjak kúpot (amit felírt országos hiánycikk). Hát, mondanom sem kell nem nyugtatott meg, ezért másnap elmentem a saját orvosomhoz, aki azt mondta, hogy nem sok a folyás, nem kell használnom a kúpot, szedjem továbbra is a progit, magnéziumot. Egészen máig használt is, kezdett elmúlni a barnás szín. Viszont ma megint visszatért, világosbarna, nem túl sok, inkább csak törlésnél észlelhető. Holnap leszek 13+0. Hematoma, ciszta nincs. Legalábbis nem mondták. Baba hétfői UH-n ficánkolt, jól volt. Derékfájásom tegnap volt. Görcsölés, egyéb problémám nincs. Tudom… Megkéne nyugodnom, viszont egy előző korai vetélés miatt nem tudok annyira.

A genetikai uh-ra hétfőn megyek.

Esetleg volt valakinek hasonló folyása, tapasztalatokkal tudtok segíteni?

Úgy érzem nem túl alaposak az orvosok a vizsgálat terén.

szept. 27. 12:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. 12 hetesen már a lepény termeli a progeszteront, nem létezik progeszteronhiány 12 hetesen, placebóhatáson kívül semmire sem jó.

2. Egy csomószor nem derül ki a vérzés oka. Ha a magzat jól van és a vérzés nem nagy mennyiségű, akkor az esetek nagy részében nem történik az égvilágon semmi.

szept. 27. 12:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Az első dátumot elírtam, javítanám 09.21-re!
szept. 27. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt én sem értem, hogy a 12-13. héten már minek kezdték el veled szedetni a progeszteront, akkor már abbahagyni szokták, mert átveszi a szerepét a méhlepény...

Apropó, lepény, azt nézték? Az előző kérdésednél is írtam, hogy ha rossz helyen tapad, akkor az is könnyen vérezhet, viszont ilyen eredetű vérzés esetén kiméletet (sőt, sokszor szigorú ágynyugalmat) szoktak ajánlani.

szept. 27. 13:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondtak semmit a lepény kapcsán. Nem valószínű, hogy nézték. Elég felületes volt mindkét orvos, úgy érzem. Aztán lehet, hogy csak én stresszelem túl.
szept. 27. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!