Jelenleg 37.hétben járok. Olyan problémám lenne, hogy múlthéten a kezem viszketett nagyon de azóta mindenhol . Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
már a lábam is sebesre vakartam.
Ma reggel elmentem Prolaborba Epesav és Alkalikus foszfatáz szintet nézetni, hogy esetleg epepangás állhat a háttérben.
Csak az Alkalikus foszfatáz eredmény jött meg normál értéke 100-300 U/L nekem 410-es lett.
Ma voltam NST-n meg sem kérdeztek hogy vagyok az orvost se láttam hogy mondanám a panaszaimat, rá írták a papírra, hogy panaszmentes, pedig iszonyúan viszketek.
Az epesav szintet azt mondták a prolaborba, hogy maximum 5nap,addig vàrok…
Szólj az orvosodnak. Az epepangás nagyon veszélyes a babára. Nst-n egyébként (tisztelet a kivételnek) csak azt nézik amit ott kell. Én egyszer voltam utána már kórházba voltam, de az orvos csak megnézte a papírt majd kiadták be sem hívtak.
Míg kórházban voltam 2 kismamát is isnertem és mindkettő gyógyszert kapott és folyamatosan monitorozták őket. Mindkettőnek indították mert az értékeik romlani keudtek. Ne habozz
Tudom azt olvastam.
A máj értékeim normálisak. Bemegyek az ügyeletre inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!