Ma reggel enyhe rózsaszín-barnás folyást tapasztaltam, most tartok a 40+4napnál. Nem tűnt kocsonyás állagunak. Történt már hasonló valakivel? Normális lehet? (Első terhesség)
Figyelt kérdés
szept. 29. 13:26
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy tágulásos vérzés, teljesen normális. De azért ha mennyiségben több lesz és élénk piros, akkor gondolkozás nélkül irány a kórház.
2/5 anonim válasza:
A barátnőmnél így kezdődött a szülés, kb 3-4 órára jöttek az összevissza fájások, este meg beálltak szépen.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg valami elindult.
A másodikkal pisilésnél volt ilyen nekem reggel.
Igaz, majdnem éjjel 1-ig húzódott a folyamat, de addigra megeszültem.
5/5 anonim válasza:
Én is így ébredtem, este pedig wc papíron meglett a nyákdugo is. 2 nappal később megszületett a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!