Tapasztalatok várandósan heves, kalimpàló szívdobogást?
Igen
Tachycardia a neve. Ha extrém sok akkor jelezd az orvosoknak mert elküld kardiológiai ahol 24 órás ekgt tesznek fel.szülés után elmúlik.
Egyebkentvnem halálos úgyhogy ne parazz rajta. Én páratlan de megnyugtattak hogy túl élem😂 és tényleg
Teljesen normális, ez félidő után nálam ritkult, kb heti egyszer lefekvésnél érzem.
Pár napja voltam kardiológusnál nőgyógyász kérésére a magas vérnyomás miatt. Ott a kardiológus mondta nekem, amíg nem tart percekig, nem probléma. Ha percekig eltart, mindenképp jelezni kell dokinak. Nálam mindent rendben talált, annyit kért, hogy ha szülés utáni fél évben is jelentkezik heves szívdobogás, egy kontroll legyen.
Esküszöm, nem fogok többet írni erre az oldalra, miért pontoztok le? A tachycardia, ha túl gyorsan ver a szíved, nyilván normális pl terhelésre, de fekve nem. Nézted a pulzusod? Ha tachycardiád van, akkor ki kell vizsgáltatni, mert nem tud elég oxigént pumpálni a szíved effektív sehová a testedben.
Az extra systole, amikor úgy érzed, hogy össze-vissza ver a szíved, mintha kihagyna és utána nagyot dobban. Teljesen normális, ha a szívverések kevesebb, mint 10%-a extra systole, nem is kezdenek vele semmit.
De ez az utolsó, mert a normális válaszokat is lepontozzátok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!