Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pedagógusok! Ki meddig dolgozo...

Pedagógusok! Ki meddig dolgozott várandósan?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom a fertőzésveszély miatt nem ajánlja, hogy dolgozzak a terhességem alatt. Végzős osztályom van, így fájó szívvel hagynám ott őket a ballagás előtt, viszont természetesen a babám az első. Még korai a terhességem, július közepén érkezik a baba.

ma 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

2.-as tanítónéni voltam, amikor terhes lettem.

Június 15-ig dolgoztam, július 18.-án szültem.

ma 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt neked kell majd érezni, hogy meddig bírod, illetve, hogy mennyire szoktad elkapni a gyerekektől a bacikat.

Én irodán dolgozom autóiparban, nem tervezem meddig maradok, ameddig bírom és “jól esik”, szintén júli közepére várom a picimet.

Ha el is jössz a ballagás előtt, attól még a ballagásukon részt tudsz venni, az is sokat jelenthet nekik 😊

ma 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem február - márciusban derült ki a terhességem. Azt a tanévet nyárig végig csináltam, pedig kovid helyzet volt még akkor, utána viszont szeptemberben nem kezdtem újra, novemberben szültem így nem sok értelme lett volna.

Te látod meddig bírod. :)

ma 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Októberben született, júni végéig dolgoztam. Bírtam volna még tovább, csak nyári szünet lett. Bár nyáron, a forróságban nagyon vizesedtem, légszomjam is volt. Szóval inkább azt mondanám, hogy egy kedvezőbb évszakban még tovább is bírtam volna.
ma 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!