Pedagógusok! Ki meddig dolgozott várandósan?
2.-as tanítónéni voltam, amikor terhes lettem.
Június 15-ig dolgoztam, július 18.-án szültem.
Szerintem ezt neked kell majd érezni, hogy meddig bírod, illetve, hogy mennyire szoktad elkapni a gyerekektől a bacikat.
Én irodán dolgozom autóiparban, nem tervezem meddig maradok, ameddig bírom és “jól esik”, szintén júli közepére várom a picimet.
Ha el is jössz a ballagás előtt, attól még a ballagásukon részt tudsz venni, az is sokat jelenthet nekik 😊
Nekem február - márciusban derült ki a terhességem. Azt a tanévet nyárig végig csináltam, pedig kovid helyzet volt még akkor, utána viszont szeptemberben nem kezdtem újra, novemberben szültem így nem sok értelme lett volna.
Te látod meddig bírod. :)
10. hétig, a december volt. Akkor alapból jött a karácsonyi szünet.
Januárban Orvosi utasításra, mert volt 2 meglévő betegségem ami miatt veszélyeztetett terhes lettem. Egyikről nem is tudtam terhesség előtt.
Akkor nehéz döntés volt. Utólag nagyon örülök, mert januárban olyan covid járvány volt, hogy 3 kollégám is kórházba került.
Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha bármi történt volna. Óvodában dolgoztam, ott nehéz elkerülni a közeli kontaktot 😊
Neked kell érezni meddig bírod.
Én még dolgozom és nagyon jól bírom, sőt a fekvéstől van bajom...🫣😂
Jelenleg 36 hetes vagyok, jövő hét az utolsó hetem, december 9-től leszek otthon, de azért inkább, mert sűrűbben kell járni orvoshoz, védőnőhöz.
Egy középiskolai tanár
Október 22-én feküdtem kórházba, október 21-én még dolgoztam. November 3-án született a Kisfiunk
Óvodatitkár vagyok egy négy csoportos oviban.
Kolléganőm óvodapedagógus, Ő a 6. héttől otthon van, de ő mindig is beteges volt, nem kockáztat.
5-ös, mire gondolsz?😆
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Nálam is a testi kontakt az elgondolkodtató, mivel gyógypedagógus vagyok. Bár nagyok a gyerekek, viszont a kisebbek nagyon igénylik az öleléseket a szünetekben. Próbálom nekik szépen elmagyarázni, hogy én is szeretem őket, de ne kapjunk el egymástól semmilyen betegséget.. Én úgy érzem egyelőre, hogy tudok vigyázni magamra és szeretnék még legalább a tavaszi szünetig, vagy május elejéig dolgozni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!