Ki meddig dolgozott várandósan pedagógusként?
Pedagógus vagyok, de csak magántanárként dolgozom, így még most is járok egy héten egyszer, 36 hetesen. Az utolsó 2hétben már nem fogok.
A helyedben viszont nem kezdeném el a tanévet. Se neked, se a babádnak, se a gyerekeknek nem az az érdeke.
Meg kezdd már el az új tanévet velük. Végigvinni úgysem tudod, ráadásul, lehet, hogy közben olyan állapotban leszel, hogy pl.feküdnöd kell vagy akármi.
Inkább kezdjék mással az évet, mint menet közben kelljen váltani.
A munkáltatóddal is rágd ezt át nekik hogyan kényelmesebb és mi a gyerekek érdeke.
Én egyetemi tanár vagyok, mindkét terhességemnél evidens volt, hogy a szülés szemeszterében már nem vállalok órákat. Aztán a főnököm mégis meggyőzött, mert nem tudtak az óráimra hirtelen mást tenni, így tömbösítve adtam le a tananyagot, hogy biztosan a végére érjünk vizsgákkal együtt.
A második babánál nem volt kérdés. Ott augusztus közepéig dolgoztam és szeptember elején érkezett a baba, de ugye a nyári szünet az igen nyugis felénk.
Én azt tartom fontosnak, hogy egyrészt figyeld saját magad, TE hogyan/meddig szeretnél dolgozni, mi esik jól és mellette pedig ha szeretnél ide visszamenni dolgozni, akkor egyeztess a munkáltatóddal. Ha ők úgy látják jobbnak, hogy nem kezded el az évet, akkor valószínű elfogadnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!