Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pedagógusok! Ki meddig dolgozo...

Pedagógusok! Ki meddig dolgozott várandósan?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom a fertőzésveszély miatt nem ajánlja, hogy dolgozzak a terhességem alatt. Végzős osztályom van, így fájó szívvel hagynám ott őket a ballagás előtt, viszont természetesen a babám az első. Még korai a terhességem, július közepén érkezik a baba.

nov. 25. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
4 terhességem volt. Gyógypedagógus vagyok én is. Ahol dolgoztam ott nem engedték, hogy menjünk, mivel voltak negatív előzmények. Több pedagógus halva szült még a 70-es években. Az első két terhességemmel így nem dolgoztam. A 3. terhességemnél más munkahelyen voltam, elején nem dolgoztam, majd a 32. héten visszamentem. 36. hétig dolgoztam, péntekig, vasárnap már nem élt a fiam... Nem derült ki mi történt, lehet semmi köze a munkához... Mindenesetre a következő teerhességnél 1 percet sem dolgoztam.
nov. 26. 14:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom a veszteséged!:(
nov. 26. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Első osztályban vagyok napközis tanítónéni. Mi szeptemberben kezdtünk próbálkozni. Teljesen attól függ mikor jön össze a baba. Ha még decemberben akkor a félév zárásig biztosan maradok Az én orvosom is azon az állásponton van mint a tiéd és én hajlok is rá.A tavalyi osztályomtól is sok mindent elkaptam és már idén is túl vagyok 3 betegségen. 35 éves elmúltam már és 8 évvel ezelőtt volt egy hasi műtétem is igy benne van a pakliban ,hogy veszélyeztetett terhes leszek.
nov. 26. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is gyógypedagógus vagyok.Terhes nem,de tudom milyen bacis sokszor ez a munka.Esetleg azt nem lehet megoldani,hogy a végzős osztály marad nálad,a kisebbeket meg átveszi valaki? A picik sokat betegek, de szerencsére 8. osztályban ( ha jól sejtem nem gimiről van szó) már ritkábban betegek.Nekünk anno hatalmas törés volt 7. osztályban az, hogy elment szülési szabadságra az osztályfőnökünk tanév közben.
nov. 28. 00:29
 15/15 A kérdező kommentje:
A kicsiket nem tanítom, csak a folyosón szoktak “megrohamozni”..:)
nov. 28. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.