Várandós nőkhöz írom a kérdést: Milyen nemű babát szerettetek volna és milyen neművel vagytok várandósak?
Figyelt kérdés
okt. 5. 23:09
1/22 anonim válasza:
Mind a 2x lányt szerettem volna, mindkettő lány is lett. 😊 Ha lesz harmadik, nála is lánynak drukkolnék.
2/22 anonim válasza:
Első babánál mindegy volt, csak egészséges legyen. Kisfiú lett
Másodiknál picit kislány felé húzott a szívünk. Kislányt várok.
4/22 anonim válasza:
Elsőre fiút szerettem volna inkább, fiú lett. Másodikra teljesen mindegy volt, mindkettőnek ugyanúgy örültünk volna, ő lány lett.
5/22 anonim válasza:
Még jó, hogy jelenleg várandósokat kérdezett😂 Én meg azért nem válaszoltam, mert már 6hete nem vagyok az.🙄
6/22 anonim válasza:
Ès ha valaki màr megszült,nem írhatja le,mit szeretett volna ès mi lett?😅
Amugy mikor a fiammal voltam terhes,lànyt szerettem volna ,de tudtam ,hogy fiú lesz.Mikor a lányommal ,akkor is lànyt szerettem volna,sőt a 3.terhessègemnèl is làny szerettem volna,az is lett.Így 1fiu,2 lány.
7/22 anonim válasza:
Én egy lányt, és egy fiút akartam, az is lett. A férjem először fiút akart, de ugye lány lett, másodszorra fiút akart és fiú lett. Most harmadiknak megint én lányt, ő fiút akar, de még nem tudjuk a nemét. :)
8/22 anonim válasza:
Tőlem leírhatod, de feltételezem, ha az érdekli, akkor nem írja külön oda, hogy VÁRANDÓS nőkhöz írom a kérdést. Az országban a szövegértési képesség tényleg a béka segge alatt van. Nyugodtan pontozzátok le ezt is, attól még igazam van úgy, mint az #5-ben.
9/22 anonim válasza:
Kisfiút szerettünk volna másodszor, és kisfiú lesz. Az elsőnél is olyan nemű lett, amit szerettem volna, de azt nem írom le mi volt, mert azzal a babával már nem vagyok várandós 😂
10/22 anonim válasza:
Szerencsére egyik sem lett lány a 4 közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!