Hogy emésztettek meg mikor kiderült nem olyan nemű a babátok amit annyira szerettetek volna?
Tavalyi vetélés után,összeteszem a 2 kezem ha egészséges kisbabám születik.A neme nem számít!
38hkm
Megváltozik, de azért a hozzáállásodtól is függ!Biztosan nagyon fogod szeretni a fiad, hiszen a gyereked, de tudd elengedni ezt az érzést, hogy lányt szerettél volna!
20 hónapos a fiam és irtó vagány kis csávó,hidd el nagyon jó fiús anyának lenni:)
Most várom a tesót, nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiú-e vagy lány.Persze a fiam után jó lenne egy kislány, de direkt nem "görcsölök rá" a témára, mert tudom, hogy akármilyen nemű a lényeg hogy egészséges legyen!
Állj rá, hogy fiús cuccokat nézegetsz,nagyon kis vagányak,édesek vannak,és barátkozz a gondolattal.
Amúgy hány hetes vagy?100%-ra mondták?
Én mindig is elsőre kisfiút szerettem volna.
A 24. hétig fiú is volt. Fiút mondtak a 16 hetes uh-n, a 19 hetesen a körzeti kórházban, majd a 20. héttől dokit fogadtam ő is fiút mondott. Míg a 24. héten egyszer csak lány lett, már lány volt a 26 hetes 4d-n is. Onnantól kezdve nem kérdeztem már többet. Sokat rágtam magam rajta.
38. héten született meg a világ legcsodálatosabb kislánya. A nyáron lesz egy éves, egy percig sem bánom, hogy nem fiú. Gyönyörű, eleven, egészséges, a mi kis tündér manónk.
Szia! Ha megszületik és a kezedbe adják, úgy fogod gondolni, hogy SOHA, egy kislányra sem cserélnéd le! Egy kisfiú = egy új szerelem! :) 3 fiú után most várok kislányt. Harmadikra már én is nagyon szerettem volna lányt, picit én is csalódott voltam, de nem szabad ilyen drasztikusan felfogni, ahogy írod! Hidd el, imádni fogod, és azért lesz majd bűntudatod, hogy ilyen gondolatokkal vitted végig a terhességed a boldogság helyett. Kérdésedre válaszolva, biztosan meg fog változni ez az érzés, legkésőbb akkor, mikor megszületik. :)
32hkm
Mi is lányt szerettünk volna a férjemmel, olyan kis fajin szőke "hercegnőt"...
Amikor kiderült, hogy fiam lesz, kicsit meglepődtem, de egy pár perc múlva már szerelmes voltam az én kicsi "hercegembe". :)
Én most már örülök neki, biztosan nem véletlenül adta Őt a jó Isten!
Az a lényeg,hogy egészséges legyen!!!
Ugyanúgy fogod szeretni, mintha lány lett volna, lehet még jobban!!
Majd a következő hátha kislány lesz, Nektek is és nekünk is!
Boldog babavárást! :)
32hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!