Hogy emésztettek meg mikor kiderült nem olyan nemű a babátok amit annyira szerettetek volna?
Szia én is kislányt szerettem volna , de ugy indultunk neki a baba projektnek a párommal , hogy mindegy mi lesz egészséges legyen más nem számít.
19.én megerősítette az orvos k kukija van és annyira boldog voltam , és hogy ugy néz ki eddig mind oké .
Biztos előbb utóbb, el fogadod .
üdv 32 hkm
Ez volt az, remélem sikerül bemásolni, és neked is segíteni fognak a válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én nagyon lányra készültem, férjemnek mindegy volt.
Bevetettem mindenféle praktikát (tea, ecetes fürdő, naptár), hogy lány legyen, és amikor elmentem a 12 hetes uhra és azt mondta a doki, hogy " hm...pasis" na ott először ledöbbentem majd elkezdtem magamon röhögni, hogy tiszta idióta vagyok, hogy ez számított eddig, hát kit érdekel, most mondták, hogy egészséges, negatív downra és amúgy is tök vagány lesz egy fiúval. Két hét múlva már teljesen átálltam, néztem a kalózos dekorokat meg azon filóztam, hogy remélem nem fogja magát semmi kis cafka felkoppintatni az én okos és jóképű fiammal.
Aztán a 16 hetesen mondta a doki, hogy "ja, amúgy tutira lány."
:)
De itt meg már pláne úgy voltam vele, hogy kit érdekel, csak egészséges legyen (ja és nem jöhet a közelébe semmi hozományvadász lepattant drogos, aki még a végén teherbe ejti és rossz útra viszi az én ártatlan lánykámat.)
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!