Szerettek, szerettetek Nst-re járni? Ha igen miért, ha nem miért nem? 36 hetes km.
Nem szerettem azért, mert messze a kórház, én meg nagy pocakkal alig bírtam már vezetni.
Viszont szerettem azért, mert láttam-hallottam-érzékeltem, hogy jól van a babám.
Én mindig féltem az Nst-től, mert 36 hetes elsőn kapásból meg akarták indítani a szülést. Bent is fogtak pár napra, mert beszűkűlt a görbém. Érdekes volt egyébként míg bent voltam, mert ami volt nst-gépük az mindig nálam ment tönkre :) nagyon utálhatta a lányom... Aztán mikor mindig kellett mennem, soha nem akart mocorogni, mindig lépcsőzni kellett meg a pocimat még a szülésznők is rázták jobbra-balra hogy megébredjen. Mindig sík ideg voltam, hogy ne fogjanak bent megint. Állandóan előtte ébresztenem kellett. Szóval nagyon jó volt hallani a szíve dobogását, de nem szerettem menni.
4 és fél hónapos baba anyukája :)
Szia!Én 39hetes pocis vagyok.Igazábol én szeretem is meg nem is:)
Szeretem mert hallom a kicsi szivét dobogni és nem szeretem mert mindig félek hogy milyen lesz az eredmény :)
Mondjuk eddig hála az égnek nem volt semmi baj:)
Meg most már csak egy van hátra és megyek szülni jelenleg attól félek:)
Hipohonder énem mindig előtőr :D
Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!