Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor elkezdtetek járni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elkezdtetek járni a párotokkal akkor szerettétek?

Figyelt kérdés
Hogyha nem, akkor később kialakulhat a szerelem?
2009. júl. 17. 21:15
 1/9 Mendus ***** válasza:
51%
Ilyen kérdést basszus, már ne haragudj! De én elve nem járok azzal akit nem szeretek...ha megtenném esetleg csak szánalomból:)
2009. júl. 17. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az első barátomnál nem voltam szerelmes a kapcsolat elején, de megszerettem. Nagyon nehéz volt elengedni mikor vége lett. De a mostani, 2.barátomnál totál szerelmes voltam, vagyok!
2009. júl. 17. 21:20
 3/9 A kérdező kommentje:

hát 1. válaszoló bocs hogy ilyen kérdést feltettem de most vagyok először szerelmes és elvileg járok a szerelmemmel és megkérdeztem tőle hogy ő szeret engem és ő azt mondta nagyon tetszem de még nem szeret

én:F/15

ő:L/13

2009. júl. 17. 21:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,én sem szerelemmel kezdtem a mostani kapcsolatomat.Először jó haverok voltunk,majd kialakult egy amolyan "több,mint barátság",komolyabb érzelmekkel,most pedig rózsaszín köd a szerelemtől.:)
2009. júl. 17. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

emiatt ne parázz :)

én se voltam szerelmes először

viszont most már egyre jobban... :):):):):)

2009. júl. 17. 21:54
 6/9 A kérdező kommentje:

szóval szerintetek körülbelül mennyi időbe telik hogy megszeret? (ha meg szeret)

Amúgy már 2szer azt mondta hogy nem kar járni aztán 1 hét mulva megkérdezte hogy szeretem még és hogy mégis csak akarja. Mert nagyon bejövök neki helyes és aranyos vagyok. Szóval szerintetek akkor mégis körülbelül mikor lesz ő is szerelmes?

2009. júl. 17. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
nem szerettem :) amikor elkezdtem járni vele hatalmas szerelmi bánatom volt (akkor már másfél éve elhagyott akiért szenvedtem)sőt eleinte szakítani akartam kb 2 hét után...felfedeztem a hibáit...brrrr rossz volt.de aztán valamiért mégsem szakítottam és szerelmes lettem nagyon...4 évig tartott (tegnap elött szakitottunk)olyannyira szerelmes lettem,hogy az éjszakákat is alig bírom átaludni..és ő vvolt nekem az első és én is neki...nagyon szomorú..nagyon sajnálom.
2009. júl. 18. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:
A legelején nem szerettem, hanem őrülten szerelmes voltam bele, a szeretet kialakult. Azóta is imádom.
2009. júl. 18. 12:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes nem voltam belé, de szerettem, mint barátot. De sokkal több volt, mint barát..

Amúgy én 1 hónapot mondok, én ennyi idő alatt totál belezúgtam.

(Ha nem lenne távkapcsolat, szerintem 2 hét is bőven elég, de nekünk sajnos az, a tiétekről nincs infóm. :)

16L

2009. júl. 19. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!