Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandós nőkhöz írom a kérdést...

Várandós nőkhöz írom a kérdést: Milyen nemű babát szerettetek volna és milyen neművel vagytok várandósak?

Figyelt kérdés

okt. 5. 23:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Lány-lány.
okt. 6. 08:17
 12/22 anonim ***** válasza:
71%
Férjemmel teljes egyetértésben lányt szeretünk volna, fiú lesz.
okt. 6. 08:46
 13/22 anonim ***** válasza:
77%

3 lány után (és sok év elteltével), igazi meglepetés-baba :) Őszintén örültünk volna, ha fiú, bár nem fűztünk túl sok reményt hozzá.

De bejött, már a 12 hetes UH-on egyértelműen megmondták, hogy kisfiú :)

31 hkm

okt. 6. 08:57
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
Első babát várom, mindig is kislányos anyukának képzeltem el magam, kisfiú van a pocakomban 🙂 Természetesen őt is nagyon várjuk.
okt. 6. 10:51
 15/22 anonim ***** válasza:
71%
Kezdetben 1 fiút és 1 lányt szerettünk volna, ez ebben a sorrendben sikerült. Közben vágyni kezdtünk 3. babára, fiút akartunk és az lesz (még a pocakban).
okt. 6. 10:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Valaszolhatok ugy is, hogy 7 hete szultem?

Kislany lett, kislanyt is szerettem volna. Viszont amikor a kombinalt teszt rossz lett, es amniocentezisre mentem, akkor teljesen lenyegtelen lett a neme, az volt a fontos, hogy egeszseges legyen, es velunk maradjon. Szerencsere egeszseges kisbaba, ez az egyetlen, ami szamit.

okt. 6. 22:14
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre mindegy volt, fiú lett. Másodikra lányt szerettünk volna, fiú lett. Harmadikra is lányt szerettünk volna, lány lett. Úgy voltunk vele hogy be vállalunk egy negyediket is, lányt szerettünk volna. Hát hármas ikrek lesznek. 2 kislány és 1 kisfiú.
okt. 7. 20:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, legalább egyenlő arányban lesznek 😁

okt. 7. 20:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztamindenségit...mennyire voltatok sokkban, mikor kiderült, hogy hányan vannak? 😳

okt. 8. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ez igen! Gratula! :)

Első baba, úgy voltunk vele, hogy mindegy, de én egy picit inkább a lánynak drukkoltam. Kisfiút várok és nagyon örülök neki. Pláne mikor láttam a 13. heti ultrahang fotóját amit kaptunk. Még nem tudtuk a nemét, de már akkor kisfiút láttam benne, mint egy belső megérzés. ❤️

okt. 9. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!