Várandós nőkhöz írom a kérdést: Milyen nemű babát szerettetek volna és milyen neművel vagytok várandósak?
3 lány után (és sok év elteltével), igazi meglepetés-baba :) Őszintén örültünk volna, ha fiú, bár nem fűztünk túl sok reményt hozzá.
De bejött, már a 12 hetes UH-on egyértelműen megmondták, hogy kisfiú :)
31 hkm
Valaszolhatok ugy is, hogy 7 hete szultem?
Kislany lett, kislanyt is szerettem volna. Viszont amikor a kombinalt teszt rossz lett, es amniocentezisre mentem, akkor teljesen lenyegtelen lett a neme, az volt a fontos, hogy egeszseges legyen, es velunk maradjon. Szerencsere egeszseges kisbaba, ez az egyetlen, ami szamit.
Na, legalább egyenlő arányban lesznek 😁
Aztamindenségit...mennyire voltatok sokkban, mikor kiderült, hogy hányan vannak? 😳
#17 Ez igen! Gratula! :)
Első baba, úgy voltunk vele, hogy mindegy, de én egy picit inkább a lánynak drukkoltam. Kisfiút várok és nagyon örülök neki. Pláne mikor láttam a 13. heti ultrahang fotóját amit kaptunk. Még nem tudtuk a nemét, de már akkor kisfiút láttam benne, mint egy belső megérzés. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!