Édes vagy sós dolgokat kívántál várandósan?

A kisfiammal sokkal inkább édeset, (péksütit, csoki, gyümölcsök) a kislányomnàl sokkal inkább sósat. (Húsok, körettel, chipsek, hamburger)
De nem voltam olyan akinek az éjszaka közepén kellett wz vagy az. Ez inkább arra igaz, hogy éhes voltam, ettem volna akkor ezeket kívánta a szervezetem.

1. Gyümölcsöt és sajtot. Lány.
2. és 3. Kaukázusi kefír és Snickers. Lányok.
4. Mindent IS, ami szemét (édesség, gyors kaja, sütemény, pékáru, stb.) Fiú.

Rengeteget jégkrémet ettem, főleg mangót, amíg GDM-em nem lett. Amúgy nem voltam kívánós, volt, hogy pár napig ezt, vagy azt nem kívántam annyira, de ha csak az lett volna, azt is megeszem. Fordítva ugyanez. Volt hogy szívesebben ettem valamit, de olyan nem, hogy meghalok, ha nem kapok azonnal. Egyetlen egyszer volt egy barack befőtt. Letörtem a nyitókáját este 11-kor. 40 percig küzdöttem vele, már minden ujjam vízhólyagos volt, de nem tudtam volna feladni.
Ami állandó volt az a gyümölcs, minden nap kellett valami. Illetve gyakran ettem sajtot, de azt nem terhesen is. Ja, meg egy időben a mák, gondolom, mert akkor kiderült, hogy már alacsony a vasam.
Kisfiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!