Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mennyire normális? Nagyon...

Ez mennyire normális? Nagyon megijedtem. Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előzményem egy pár db kémiai terhesség az utóbbi időben. Terhességeimet rendre az 5 és 6 hét között veszítettem el.

Most megint terhes vagyok, 4 hetes. Jelenleg a tesztjeim erősebbek, mint valaha. Leugrik a csík, ez eddig nem volt, mindig halványabbak voltak ennél.

Tegnap este igen kevés rózsaszín vér távozott belőlem. Nem élénk piros, nem erős. Folyamatosan figyelem azóta. Se később éjszaka nem volt hasonló, se pedig ma. A kevés vérzés abbamaradása óta átlátszó hüvelyváladékom volt.

Eddig.

Most megint vérzek, alig ugyan és halványan, de nagyon félek.

Nőgyógyászomat hívtam, nem vette fel így elmentem az ügyeletes háziorvoshoz (küldöldön élek), ahol azt mondták, hogy ez 99%ban oké és ők nem aggódnának szerintük ez a beágyazódás része, én ragaszkodtam, hogy valamit adjanak, így kaptam utrogestan-t.

Mikor mondtam, hogy úgy tudom a beágyazódási vérzés egyszeri alkalommal jelentkezik, akkor azt mondta a doktornő, hogy ez nem igaz, sokszor napokon át jelentkezik.

Illetve még valami, napi egyszer 80mg aszpirint szedek véralvadásos problémára, szintén a nőgyógyász javaslatára. Az ügyeletes orvos szerint erről is lehet szó.

Ultrahangra 5 hetesen fogok menni, nem saját kútfőből, a nőgyógyászom hívott be ultrahangra az elmúlt hónapok előzményei miatt. Kért, hogy amint a következő tesztem pozitív, rögtön jelentkezzek. Most szóltam neki és jövő péntekre kérte, hogy menjek be.

Kérlek titeket írjátok meg, hogy valóban normálisnak tekinthető e ez a vérzés, tapasztaltatok-e hasonlót. Valóban segíthet-e az utrogestan, amit kaptam. Nem ismerem ezt a gyógyszert, sosem használtam ezelőtt. Hüvelybe kell fehelyezni naponta egyszer.

ma 16:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak biztosan nem normális, de ettől még lehet minden rendben, mármint simán megmaradhat a terhesség. Használd az utrogestant, pihenj sokat. És próbálj meg ne idegeskedni.

Tudom, könnyű mondani. Nekem is volt az első trimeszterben többször enyhe vérzésem, szedtem rá progeszteront, kórházban is feküdtem (ez teljesen felesleges volt), a babával mindig minden rendben volt, azóta már meg is született. Hogy most mit befolyásolt a gyógyszer, a pihenés, az sose derül ki, lehet anélkül is megmaradt volna. Másnak meg ugyanezekkel nem sikerül. Úgyhogy próbálj meg bizakodni, még lehet minden rendben.

ma 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Rutascorbin is jó ilyen vérezgetésekre
ma 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor segit a gyogyszer, ha progeszteron hiany a baj. Ha nem az, akkor mindegy, hogy szeded-e vagy sem.

Valami miatt nem tudod megtartani a terhessegeket, ezt ki kellene vizsgalni. Remeljuk a legjobbakat es hogy most nem lesz semmi baj, de ha igen, ne hagyd annyiban. Siman lehet valami tok picike problema van, amit ha kezelnek, akkor utana minden oke lesz. De ezt igy nyilvan nem tudni.

ma 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Nam tudom, hol van a külföld, ahol élsz, itt nálunk a harmadik ilyen eset után lehet kérni kivizsgálást, a legtöbb esetben ki tudják derítni, mi lehet a sorozatos vetélések oka.

Most valószínü, hogy nincs baj, pihenj sokat, meg próbáld minél elöbb a saját dokidat elérni, hagyj neki üzenetet a telefonon, ha nem veszi fel.

ma 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!