Ez normális? Kicsit megijedtem.
Figyelt kérdés
Most olyan 5-6 hetes terhes lehetek. Viszont görcsölök néha jobban néha kevésbé van amikor csak szurkál egy pontban vérezni nem véreztem Még nem voltam dokinál jövőhét kedden megyek. Várhatok addig vagy menjek előbb?2015. júl. 9. 14:19
1/7 anonim válasza:
Teljesen rendben van! :) Amíg nagyon erős görcsöt vagy vérzést nem tapasztalsz, addig semmi gond. Ez ezzel jár(hat). :)
2/7 anonim válasza:
nem kell aggódni jaj istenem! rendbe van a kis lurkó
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2015. júl. 9. 14:31
4/7 anonim válasza:
Minden ok.
Én attól ijedtem meg az elején, hogy tüsszentéskor nyilalló érzés volt a méhemnél. Az orvos arra is azt mondta, normális.
Tökéletes terhességem volt, végig dolgoztam, minden rendben volt.
5/7 anonim válasza:
Óh, nekem is volt mindenféle: szurkálások, görcsök...makkegészségesnek mondják a babát
6/7 anonim válasza:
A szurkalas es az enyhe gorcs normalis, nyulnak a szalagok, alakul a meh. Ha eros gorcs lenne, rosszul erezned magad, akkor egybol doki! En az elejen vereztem is ezeknel a gorcsoknel, mindig megvizsgaltak. Tok egeszseges terhesseg volt es egeszseges baba lett, ugyhogy akkor sem kell egybol a legrosszabbra gondolni ;)
7/7 anonim válasza:
Én naívan azt hittem ez el fog múlni. Nem így lett. Vagy görcs, vagy feszules, mikor mi. És nincs semmi baj. :) A magnézium viszont jót tesz, enyhíti a panaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!