Nagyon megijedtem. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nagyon lent van a hasam. Még csak 18hetes vagyok. Ez bajt jelent ?2014. máj. 13. 09:05
1/6 anonim válasza:
Eddig is lent volt?
Nekem 33hetesen látványosan leszállt a hasam, azt mondta a védőnő,hogy jó lenne minél tovább kihúzni,de végig biztos nem tudom vinni a terhességet, ehhez képest nem indult be a szülés, indítani sem tudtak,így császároztak! Szóval ne izgulj!
2/6 A kérdező kommentje:
Ennyire nem volt lent eddig.
El fogom veszíteni ?
2014. máj. 13. 10:13
3/6 anonim válasza:
hmm miért 18 hetesen hol kellene lennie mégis? A 20. héten lesz kb a méh "fundusa" tehát a teteje köldök alatt 2 ujjnyival. Ilyenkor még len tis van a baba, és ott kezd a pocak is nőni! Ne aggódj!! Semmi baj! :)
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, szerintem érthetően írtam le,hogy nálam mi volt. Azt mondták,hogy biztosan nem hordom végig a terhességet, ezzel szemben, be sem indult. Nem lesz semmi baj,ne aggódj! De ha mégis ennyire aggódj menj el orvoshoz!
5/6 anonim válasza:
Jajj. Ne viccelj! 18 hetesen hol lenne még a méhed, ha nem lenn? Ilyenkor nincs még olyan, amire te gondolsz. Lehet, hogy puffadtál kicsit és most nem olyan pufi a hasad mert elmúlt a puffadás, vagy csak simán változott a poci formaja. Terhesség alatt sokat valtozik az alakja. A "lenn van a has"csak a terhesség vége felé jelentkezik, amikor mar nagy a baba és beilesztkedett a szülőcsatorna irányába. A te kisbabád picike még ehhez a látvanyos művelethez. Ha ki is akarna bújni, a hasadon tuti nem vennéd észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!