Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pecsételés utrogestan mellett?

Pecsételés utrogestan mellett?

Figyelt kérdés

8hetes vagyok. Utrogestant szedek napi 2*2-t. KB 3naponta van enyhe vérzésem (csak pár csepp rózsaszín a papíron)

Másfél hete voltam orvosnál nem látott semmi verzesre utalót. Ma egész nap enyhe rózsaszín pecsetelesesem van, és most volt pici barna nyák darabka.

Hétfőn mennék dokihoz. Rohanjak be a kórházba? Vagy másnak is volt így és minden rendben volt?

ma 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen többször de lombikos vagyok! Nem használsz vérhigítot? Nem nagy a kirmöd? Simán fel tudod serteni a huvelyfalat vele
ma 18:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennél durvábban is véreztem, szintén utro mellett. Nálam később kiderült, hogy hematóma, majd pedig a placenta lógott a méhszájra. Azóta megszületett szépen időre.
ma 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is többször volt pecsételés progeszteron kúp mellett a 9-10. héten.

(napi 2*1, Cyclogest, inszemináció miatt volt rá szükségem)

Megnéztek ezalatt kétszer is, mi a helyzet, nem láttak semmi okot szerencsére. Orvos szerint kimarta a hüvelykúp, azt mondta, hogy ez nagyon gyakran előfordul, kb. minden 4. nőnél kúp esetén.

Annyi, hogy sokat kellett pihennem, semmi sport, semmi együttlét. Biztonság kedvéért.

És szednem kellett magnéziumot, Rutascorbint.

Már a 13. héten vagyok, szerencsére nincs pecsételés azóta (kopp-kopp), eddig minden okés, reméljük, hogy továbbra is rendben lesz.

Én "szerencsére" hétköznap pecsételtem először, magán orvosom aznap rögtön fogadott. Ha hétvége lett volna, szerintem bementem volna ügyeletre, igen, a magam megnyugtatására.

Tudom, hogy bunkók szokszor az ügyeleten, de egy kismamát kötelek ellátni és kész.

Ha nagyon izgulsz, és úgy érzed, nem bírod ki hétfőig, akkor menj be. Ha végül nem mész be, akkor pedig feküdj, pihenj, magnézium stb.

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

ma 19:06
 4/5 A kérdező kommentje:

1es nem használok verhigitot és a körmöm is pici pont az utro miatt :/

2es köszönöm a biztatást.

3as:múltkor berohantam az sztkba de rém bunkó doki volt. (legendasan bunkó)

Nem akarom tulaggodni. - volt korábban több veszteségem de van egy csodás lányom - szívem szerint kb naponta mennék...

ma 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen támogatók vagytok ❤️
ma 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!